علی صولت در گفتوگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: یک هزار هکتار از اراضی شامات شهرستان پارس آباد به کشت برنج اختصاص یافته بود که پیش بینی میشود ۲ هزار و ۵۰۰ تن برنج خالص استحصال شود.
وی با اشاره به اینکه برنج تولید شده در شهرستان از نوع طارمی و هاشمی است، گفت: آب و هوا و خاک حاصلخیز و عدم استفاده از سموم شیمیایی و عطر بوی خاص برنج باعث زبانزد خاص و عام شده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان پارس آباد با اشاره به اینکه برداشت این محصول با دستگاههای مکانیزه انجام میگیرد، عنوان کرد: برای تبدیل شلتوک به برنج سفید شش کارخانه شالیکوبی مدرن در شهرستان فعالیت میکنند.
صولت با اشاره به اینکه برنج منطقه مغان جزو پاکترین، سالمترین و باکیفیتترین برنجهای کشور به شمار میرود و مشتریان زیادی دارد، افزود: بخش زیادی از برنج برداشت شده در شهرستان پارسآباد به مصرف خود مردم این منطقه میرسد و بخش دیگری از این محصول نیز در استانهای همجوار به فروش میرسد.
وی در خصوص اینکه شهرستان پارسآباد با کشت و تولید بیش از ۳۰ نوع محصول زراعی از قطبهای کشاورزی کشور محسوب میشود، بیان کرد: شهرستان پارس آباد به عنوان یکی از قطبهای مهم کشاورزی و دامی استان اردبیل و کشور، سالانه یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن محصول زراعی، باغی و دامی تولید میشود.