به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، حمایت از تولید کیت در حوزههای درمانی بهخصوص سلولهای بنیادی همواره از موضوعات مطرح در ستاد توسعه علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بوده است.
در قرن اخیر علم ژنتیک از علمی با نظامهای مشخص در زمینه وراثت به یک علم بیولوژی پایهای و کاربردی در پزشکی، دامپزشکی و یا کشاورزی مبدل شده و رابطهای مستقیم و جدانشدنی با علوم دیگر از قبیل بیولوژی مولکولی، بیولوژی سلولی، سیتولوژی، بیوشیمی، میکروبیولوژی، پارازیتولوژی و بیوفیزیک برقرار کرده است.
از آنجایی که ابزارهای نوین معمولا از طریق شرکتهای تولیدی بینالمللی ساخته، پخش و توزیع میشوند، نیاز است در جهت صرفهجویی ارزی و تأمین نیاز با اتکا به توان داخلی به حمایت از تولیدات ایرانساخت شرکتهای دانشبنیان فعال در این حوزه پرداخت.
یک گروه پژوهشی که بیش از ۱۰ سال فعالیت خود را آغاز کرده، بر تولید محصولات باکیفیت، ارزشآفرین برای اقتصاد کشور و نظام سلامت و تولید داروهای با کیفیت بالا تمرکز دارد.
تولید کیتهای مختلف در زمینه دامپزشکی و تأمین کیتهای متفاوت در حوزههای درمانی بهخصوص سلولهای بنیادی و دامپزشکی مهمترین فعالیتهای این شرکت است. همچنین این شرکت تولید انواع کیت تشخیصی DNA بهمنظور استفادهی بالینی را در دستور کار قرار داده است.
امیرعلی حمیدیه دبیر ستاد توسعه فناوری های سلول بنیادی معاونت علمی و فناوری به اهمیت بومیسازی کیتهای ضروری حوزه پیوند سلولهای بنیادی در حوزه سلولهای بنیادی، راهنماییهای لازم را در خصوص نحوه همکاری با شرکتهای دارای دانش اولیه ساخت کیت و همچنین دریافت حمایتهای لازم در این خصوص پرداخت.