حسین محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: سطح زیر کشت سیب زمینی در بخش رخ تربت حیدریه هزار و ۶۵۰ هکتار است که پیشبینی میشود از این میزان سطح زیرکشت ۷۴ هزار تن سیب زمینی برداشت شود که رقم بسیار خوبی است.
مدیر جهاد کشاورزی تربت حیدریه بیان کرد: تربت حیدریه با سطح زیر کشت هزار و۶۵۰ هکتار سیب زمینی به عنوان قطب تولید این محصول کشاورزی در خراسان رضوی و کشور به شمار میآید.
وی ادامه داد: کشت سیبزمینی در این منطقه از اواخر اردیبهشت ماه آغاز و تا پایان خرداد ماه ادامه دارد و ارقام کشت شده سیبزمینی در بخش رخ شامل اگریا، سانته، بانبا، فونتانه، پیکاسو، لیدی رزتا، جلی، کارسو، آریندا، کلومبا، ساگیتا، پانامرا، کارلیا، دوناتا و ادونی است.
محمدی تصریح کرد: هر سه تن بذرسیب زمینی در هر هکتار ۴۴ تن در هر هکتار سیب زمینی برداشت میشود که استفاده از ارقام اصلاح شده و کودهای دامی، شیمیایی و ریزمغذی، مبارزه به موقع با آفات و بیماریها، کنترل علفهای هرز، رعایت عملیات به زراعی از جمله اجرای ۹۵ درصدی آبیاری تحت فشار و نیز تغذیه تکمیلی باعث شد مزارع این منطقه از نظر کمیت و کیفیت تولید در وضعیت بسیار مناسبی باشند.
مدیر جهاد کشاورزی تربت حیدریه تاکید کرد: سیب زمینی تولید شده در بخش رخ به کارخانههای صنایع غذایی و به عنوان بذر به کل استان ارسال میشود.
وی بیان کرد: راندمان مناسب این محصول در سال گذشته و قیمت قابل قبول آن در بازار روز از جمله مهمترین عوامل تشویق کشاورزان به افزایش کشت سیب زمینی در منطقه رخ است.
محمدی افزود: با توجه به رعایت عملیات به زراعی از جمله اجرای ۹۵ درصدی آبیاری تحت فشار تیپ، استفاده از بذور سالم و استاندارد، تغذیه متعادل کودهای ماکرو، کود آبیاری و تغذیه تکمیلی و کنترل تلفیقی آفات و امراض مزارع این منطقه از نظر کمیت و کیفیت تولید بسیار مطلوب هستند.