به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر عبدالرضا پازوکی در دیدار با دانشجویان اظهار داشت: کمیته انضباطی دانشجویان ساختاری مستقل دارد و طبق قوانین عمل می کند اما توصیه من همواره این بوده که در برخورد با خاطیان با حداکثر مهربانی برخورد شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران با بیان اینکه تمام دانشجویان فرزندان ما هستند، گفت: این قول را می دهم که نهایت تلاش خود را برای به حداقل رساندن احکام صادره کمیته انضباطی انجام دهم تا موجب عقب افتادگی دانشجویان از آموزش ها نشود.
وی گفت: کرسی های آزاد اندیشی به زودی در دانشگاه علوم پزشکی ایران ایجاد می شوند تا فرصت مناسبی برای گفت و گو و بیان نظرات دانشجویان در فضایی امن فراهم شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در پاسخ به انتقادات صنفی دانشجویان، یادآور شد: تمامی موارد در معاونت دانشجویی و فرهنگی تا حصول نتیجه مطلوب پیگیری می شود.
وی خاطرنشان کرد: دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ایران که داعیه دار یک دانشگاه نسل نو است، نه تنها نباید دغدغه ای برای آینده شغلی خود را داشته باشد بلکه آنها باید کارآفرین نیز باشند و برای دیگران نیز شغل ایجاد کنند.
پازوکی، شناخت کافی از محیط، هدف گذاری و برنامه ریزی برای حل مشکلات و همچنین «بهبود و توسعه» فعالیتها را به عنوان مهم ترین وظایف رئیس یک دانشگاه برشمرد و افزود: دانشگاه علوم پزشکی ایران با وجود تلاطم های سالهای گذشته همچون ادغام با دانشگاه علوم پزشکی تهران، در حال حاضر از موقعیت قابل قبولی در سطح ملی و بین المللی برخوردار است.
وی با اشاره به جایگاه ۵۰۰ تا ۶۰۰ جهانی دانشگاه علوم پزشکی ایران بر اساس رتبه بندی تایمز، گفت: افتخار داریم که جایگاه نخست جهان در شاخص تاثیر گذاری سلامت و رفاه اجتماعی در جمع بیش از یک هزار و ۱۰۰ دانشگاه از شصت و چهار کشور، بر اساس رتبه بندی تایمز در سال ۲۰۲۲ متعلق به دانشگاه علوم پزشکی ایران است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران یادآور شد: مناطق محروم در کشور کم نداریم اما بدون اغراق یکی از محروم ترین مناطق کشور در محدوده دانشگاه علوم پزشکی ایران قرار دارد.
وی با اشاره به میانگین کشوری یک و نیم تخت به ازای هر هزار نفر جمعیت، گفت: در شهرستان بهارستان با جمعیت حدود ششصد هزار نفر تنها یک صد و بیست تخت بیمارستانی وجود دارد.
پازوکی از ۱۳۵ پروژه عمرانی نیمه تمام در دانشگاه علوم پزشکی ایران خبر داد و افزود: در پانزده سال گذشته با وجود افزایش ۴۶ درصدی تعداد دانشجویان، تعداد خوابگاه های دانشجویی از پانزده به یازده خوابگاه رسیده است.