ابوالفضل عمویی در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص نشست امروز کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، گفت: در ابتدای نشست ابراهیم عزیزی، نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی که پس از حادثه تروریستی داعش در حمله به زائران شاهچراغ در شیراز حضور داشته، گزارشی را از ابعاد مختلف این اقدام تروریستی ارائه کرد.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: این اقدام تروریستی توسط داعش طراحی و اجرا شد و افراد مختلف دخیل در آن توسط نیروهای امنیتی شناسایی شدند. بنا بر این گزارش، در تأمین امنیت این مکان مذهبی کاستیهایی وجود داشته لذا اعضای کمیسیون بر رفع این کاستیها تاکید کردند. این موضوع زوایای مختلفی هم دارد که حتماً از جانب دستگاههای امنیتی اطلاع رسانی خواهد شد.
وی با اشاره به حضور سردار محمدتقی اصانلو در ادامه جلسه کمیسیون، تصریح کرد: فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا هم با حضور در کمیسیون، گزارشی از فعالیتهای این قرارگاه در تأمین امنیت مرزهای شمال غرب ارائه کرد و همینطور اطلاعاتی از حمله به مراکز وابسته به گروههای ضدانقلاب و تجزیه طلب در اقلیم شمال عراق کشور ارائه کرد.
عمویی گفت: قرارگاه حمزه سیدالشهدا بر هزار و ۲۰۰ کیلومتر مرزهای شمال غرب کشور اشراف دارد و در سالهای اخیر اقدامات موفقی در تأمین امنیت این منطقه کشور داشته است.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: گروههای تجزیه طلب قصد سو استفاده از فضای به وجود آمده برای ایجاد ناامنی در این مناطق داشتند که نهایتاً با واکنش کشورمان مواجه شدند، لذا مقرهای مرزی این گروهکهای ضدانقلاب و مرکزیت احزاب پژاک، کومله و دموکرات نزدیک مرزهای ایران توسط سپاه پاسداران مورد حمله و ضربه قرار گرفت.
وی افزود: این اقدام پس از هشدارهای جمهوری اسلامی ایران به مسئولان اقلیم کردستان عراق انجام گرفت. ایران در هشدارهای خود خواسته بود تا مسئولان اقلیم و عراق مانع فعالیت جریانهای ضدانقلاب مسلح در این حوزه شوند. جمهوری اسلامی ایران پس از هشدارهای لازم دست به واکنش زد، اقدام صورت گرفته سبب ضربه اساسی به زیرساختها، نیروها و برنامه ریزی های این گروههای ضدانقلاب شد.
عمویی اظهار داشت: تحولات سیاسی در عراق در جلسه امروز این کمیسیون بررسی شد. هرچند جمهوری اسلامی دخالتی در مسائل داخلی این کشور ندارد، اما عراق به جهت مرز گسترده و اشتراکات فرهنگی و سیاسی با کشورمان یکی از حوزههای مورد توجه سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران است و حفظ ثبات در این کشور و تشکیل دولت در عراق یکی از خواسته جمهوری اسلامی ایران بوده است که خوشبختانه با مشارکت گروههای داخلی این کشور محقق شده است.