عزیزی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: نشریات زرد چیزی به دانش خواننده اضافه نمی کنند و هدفی جز کسب سود مالی ندارند. آنها برای راضی نگه داشتن خواننده عامی پا گرفته اند و قصد ارائه مسیر مناسب را به خوانندگان ندارند.
وی با اشاره به توان بالای جذب آگهی از سوی نشریات سطحی در مقایسه با نشریات وزین ادامه داد: خوانندگان نشریات تخصصی هر روز محدودتر می شوند. دست اندرکاران این نشریات به خاطر مشکلات اقتصادی، مجبور به افزایش قیمت نشریه می شوند که خود عامل دیگری در از دست دادن خوانندگان است.
سردبیر مجله رودکی ادامه داد: متاسفانه خوانندگان این نوع نشریات حتی قادر به خرید منظم نشریه هم نیستند چرا که آنها هم توان مالی بسیار محدودی دارند. جذب آگهی نیز در این نوع نشریات بسیار مشکل است و در نتیجه روز به روز در معرض ریزش مخاطب قرار می گیرند.
عزیزی در ادامه، خرید نشریات ادبی را به لحاظ اقتصادی بی اثر ولی در عین حال موجب حفظ نفوذ این نوع نشریات در کشور دانست.
وی با تاکید بر اینکه ارشاد باید براساس دایره فرهنگ سازی و تاثیرگذاری از نشریات حمایت کند افزود: 18 شماره از رودکی منتشر شده ولی نه معاونت مطبوعاتی از لحاظ ریالی هزینه کاغذ ما را تامین می کند و نه خرید نشریه صورت می گیرد.
عزیزی اضافه کرد: مسئولین نهاد کتابخانه ها می گویند شهرداری نیم درصد بودجه ای را که باید صرف تجهیز کتابخانه های عمومی کند هنوز پرداخت نکرده و ما هم بودجه ای برای خرید نداریم و تنها می توانیم چند نسخه برای مطالعه هیات امنای کتابخانه های کشور از شما بخریم که نه تنها محدود است بلکه درهیچ کتابخانه ای هم توزیع نمی شود.
سردبیر ماهنامه رودکی در پایان بر لزوم اختصاص فرصتی برای معرفی نشریات ادبی در مطبوعات و رسانه ملی به صورت رایگان تاکید کرد و گفت: متاسفانه بسیاری از مخاطبان در جریان انتشار چنین نشریاتی قرار ندارند.