صدراله بابلی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: زلزله ۲۱ آبان ۹۶ در شهرستان سرپل ذهاب یک زلزله ویرانگر بود که بیش از ۹ هزار و ۳۰۰ واحد شهری تخریب و ۱۲ هزار و ۴۰۰ واحد تعمیری آسیب دید.
وی افزود: برای بازسازی و تعمیر واحدهای آسیب دیده اعتباری بالغ بر یک هزار و ۸۰ میلیارد تومان تسهیلات و مبلغ ۲۵۰ میلیارد تومان بلاعوض به واحدها پرداخت شد.
فرماندار سرپلذهاب تصریح کرد: در بخش روستایی پنج هزار و ۶۰۰ واحد احداثی و چهار هزار و ۳۵۰ واحد تعمیری وجود داشت و تمام این واحدها از محل اعتبارات عمرانی زلزله بازسازی شدند.
بابلی بیان کرد: با توجه به اینکه مردم در بازسازی نقش مهمی داشتند و پای کار آمدند اما به دلایل مختلف بعد از گذشت پنج سال از زلزله سرپل ذهاب حدود پنج درصد از منازل مسکونی هنوز بازسازی نشدند و امید است راه چارهای برای بازسازی اندیشیده شود.
وی ادامه داد: از زلزله سرپل ذهاب فرصتهایی هم ایجاد شد که یکی از مزایای اجتماعی مهاجرت معکوس مردم از شهر به روستا رخ داد و همچنین انسان دوستی ملت ایران و مقاومت و ایستادگی مردمان این خطه از سرزمین که از شکل گیری انقلاب تاکنون همراه نظام بودند و همیشه محافظ دستاوردهای نظام بودند، نیز رخ داد.
فرماندار سرپل ذهاب گفت: ساختمانهای اداری متأسفانه تاکنون ۱۰ درصد بازسازی شدند مساجد، مراکز فرهنگی و برخی از اماکن ورزشی هنوز کار احداث و مقاوم سازی انجامنشده و یکی از مطالبات مردم شهرستان است.
وی اضافه کرد: در سفر رئیس جمهور به کرمانشاه و شهر سرپل ذهاب برآورد برای احداث و مقاوم سازی ساختمانهای نیمه کاره صورت گرفت و رقم ریالی به هیئت دولت اعلام شده، امید است با تزریق این اعتبار شاهد ساختمانهای مناسب برای ارائه خدمات هرچه بهتر به مردم فهیم باشیم.
بابلی با اعلام اینکه برای بازسازی شهر و ارائه خدمات شهری نیازمند اعتبارات کافی از سوی سازمان مدیریت و برنامه ریزی هستیم، گفت: برخی از زیرساختهای شهری و برخی از رودخانهها و کانالهای کشاورزی تخریب شدند، نیازمند اعتبارات کافی است که در اختیار آب منطقهای قرار گیرد این دیوارهای داخل شهر و خارج از شهر بازسازی شوند.