معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت: هیئت‌علمی‌های بسیجی در این مقطع از تاریخ نظام جمهوری اسلامی رسالت سنگینی بر عهده دارند و امروز تبیین مسائل برای دانشجویان و دانش‌آموزان یک ضرورت است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه فنی و حرفه‌ای، وبیناری تحت عنوان «تبیین حوادث اخیر در کشور و دانشگاه‌ها» با حضور معاون پارلمانی رئیس جمهور و هیئت همراه، رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور و جمعی از مسئولان، مدیران، استادان، کارکنان و دانشجویان بسیجی دانشگاه در سالن اجتماعات سازمان مرکزی برگزار شد.

سیدمحمد حسینی، معاون پارلمانی رئیس جمهور به عنوان سخنران اصلی در این وبینار، ضمن مروری به انقلاب، از آغاز تا کنون و اشاره به برخی قصور و کاستی‌ها در طول انقلاب اظهار کرد: توجه به نارضایتی‌های موجود مهم است و می‌بایست علاوه بر شناسایی علل مشکلات، راه‌کارهای حل آن‌ها به سرعت ارائه و اجرا شود.

حسینی با اشاره به توصیه مؤکد مقام معظم رهبری مبنی بر اهمیت اعتمادسازی در جامعه گفت: اعتمادسازی با شعار محقق نمی‌شود؛ می‌بایست درعمل و با ساده‌زیستی، کار و تلاش مخلصانه و پرهیز از رفتارهایی که موجب سلب اعتماد می‌شوند، اطمینان و دلگرمی را در آحاد مردم ایجاد و تقویت کرد.

معاون پارلمانی رئیس جمهور افزود: از یک سو، دانشجویان به دلیل بحران کرونا برای مدتی طولانی از فضای معمول درس و دانشگاه دور بودند و مهرماه امسال برای دانش‌آموزان و دانشجویان کشور رنگ دیگری داشت؛ از سوی دیگر، دشمنانی هستند که پشتکار و اهتمام دولت سیزدهم را دیدند و دریافتند که این دولت پای کار مردم است. با طرح و برنامه آمده و آماده است که به رفع انبوه مشکلات موجود از دوره‌های قبل بپردازد و امید را در دل مردم زنده کند، لذا این همت و غیرت را تاب نیاوردند، مترصد فرصت شدند و مهیای جنگی به قول رهبر فرزانه انقلاب، از نوع ترکیبی؛ و چه فرصتی مغتنم‌تر از حضور جوانان و نوجوانان در مراکز علمی و آموزشی. بنابراین، به طرق مختلف با دامن زدن به دروغ‌ها و توهمات، تشویق به نافرمانی مدنی و به‌ویژه جنگ بزرگ رسانه‌ای خواستند تا در پیشرفت کشور و خدمت‌رسانی دولت به مردم وقفه ایجاد کنند.

حسینی بیان کرد: امروز مظلومیت نظام اسلامی آشکار است، تقویت جبهه مقاومت رشک ایادی را برانگیخته است و اقداماتی اینچنین که در ایام اخیر در کشور شاهد بودیم دور از ذهن نبود.

وی با اشاره به لزوم روشنگری در خصوص تفاوت اغتشاش با اعتراض گفت: دولت در سالی که گذشت ثابت کرد گوش شنوا برای طرح اعتراض‌ها و گلایه‌ها را دارد و رسیدگی به امور بازنشستگان، کارگران، رتبه‌بندی معلمان و موارد دیگر نمونه‌هایی از پذیرش اعتراض‌ها است، اما بحث اغتشاش، ایجاد ناامنی در مملکت و مزاحمت برای کسب و کار مردم موضوعی جدی و درخور برخورد قاطعانه است.

حسینی رسالت هیئت‌علمی‌های بسیجی را در این مقطع از تاریخ نظام جمهوری اسلامی سنگین و مهم دانست و اطلاع‌رسانی، روشنگری و تبیین مسائل برای دانشجویان و دانش‌آموزان را یک ضرورت برشمرد.

در ادامه دکتر خسرویان به موضوع جریانات اخیر در جامعه پرداخت و گفت: دامنه اغتشاشات به دانشگاه‌ها کشیده شد اما دانشگاهیان مؤمن و آگاه این دانشگاه با جریان پیش‌آمده همراهی نکردند و بنابراین پس از فروکش هیجانات تعداد اندکی از دانشجویان آرامش به فضای دانشگاهی بازگشت.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای افزود: اکنون بخش مهمی از رسالت نخبگان علمی و دانشگاهی و صاحب‌نظران کشور بررسی، ریشه‌یابی و آسیب‌شناسی مسائل اخیر است.

وی با اشاره به برگزاری سلسله‌نشست‌هایی با محوریت جهاد تبیین در دانشگاه فنی و حرفه‌ای، بار دیگر بر اهمیت موشکافی جریانات و عارضه‌یابی مسائل تأکید کرد.