به گزارش خبرگزاری مهر، حسین مدرس خیابانی در حاشیه بهره برداری از پروژه راه آهن زاهدان به خاش اظهار داشت: با توجه مرزهای گسترده استان، بنادر و مناطق آزاد، لزوم تجارت و ترانزیت یکی از ابر پروژههای کشور در استان ساخت و راهاندازی خطوط ریلی است.
وی افزود: سیستان و بلوچستان به عنوان استانی با مرزهای طولانی، اقتصاد دریایی و منطقه گردشگری اولویت اول آن راه است و نسخه شفابخش آن راه آهن محسوب میشود.
استاندار سیستان و بلوچستان ضمن قدردانی از قرارگاه سازندگی و دولت سیزدهم تصریح کرد: امیدواریم با تأمین اعتبارات مورد نیاز آرزوی دیرینه مردم یعنی اتصال راه آهن چابهار به زاهدان تحقق پیدا کند.
وی اذعان کرد: طبیعی است هنگامی که صحبت از بندر تجاری چابهار میشود بدون ریل کارکرد اصلی خود را ندارد و من مطمئنم دولت برای تکمیل کریدور شرقی اقدام خواهد کرد.
مدرس خیابانی خاطرنشان کرد: در استان سیستان و بلوچستان که شرکتهای بزرگ و بنگاههای اقتصادی کلانی وجود ندارد بیشتر بار اشتغال استان به دوش پروژههای عمرانی است به عنوان مثال در همین ابر پروژه ۴۰۰۰ نفر مشغول به کار شدند.
وی تاکید کرد: باید تلاش کنیم در سایه امنیت که خون بهای شهداست پروژههای عمرانی رونق یابد و دائم در جهت حرکت رو به توسعه استان گام برداریم.
استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: امروز هیچکس جز دشمن از شرایطی که در کشور به خصوص سیستان و بلوچستان به وجود آمده شاد نمیشود چرا که دشمن نه شیعه میشناسند و نه سنی و هدف آن تخریب وحدت است.
وی افزود: تلاش بزرگان، متنفذین، صاحبان تریبون و معتمدین برای ایجاد امنیت و آرامش در استان بسیار حائز اهمیت است چرا که همه موضوعات استان تحت الشعاع آن قرار میگیرد.
مدرس خیابانی بیان کرد: قطعاً مردم دلاور و غیور سیستان و بلوچستان اجازه نخواهند داد کام دشمنان شیرین شود و این آرزوی خود را به گور خواهند برد.
وی بیان کرد: نگاههای خوبی از سوی دولت سیزدهم متوجه سیستان و بلوچستان شده به عنوان مثال در شاخص راه امروز ۱۵۳ کیلومتر بزرگراه به اتمام رسیده است و ۳۰۰ کیلومتر راه روستایی آسفالت کردیم، علاوه بر این بیش از ۱۶۰۰ کلاس درس تحویل داده شده و همچنین در حوزه ورزش پروژه هایی که بیست سال تعطیل بوده بهره برداری شده است.
استاندار سیستان و بلوچستان اظهار داشت: امسال ما با کمترین قطعی برق و آب مواجه بودیم، همچنین جهاد آبرسانی نیز در استان در حال اجرا بوده که کار آبرسانی به ۱۵۰ روستا تاکنون به اتمام رسیده است.