به گزارش خبرنگار مهر، محمدصالح جوکار صبح یکشنبه در جلسه بررسی مشکلات بیمارستان ۱۵۰ تختخوابی تخصصی سرطان حضرت ابوالفضل (ع) یزد با بیان اینکه یکی از شعارها تبدیل یزد به عنوان قطب درمان، گردشگری سلامت باشد، اظهار داشت: برای دستیابی به این شعارها و تحقق آن نیازمند یکسری زیرساختها هستیم تا این اتفاق صورت پذیرد، غیر از اینکه تخت های بیمارستانی باید افزایش یابد و فناوریهای جدید را وارد کنیم، نیازمند آماده سازی زمینه رقم خوردن تورسیم سلامت در استان هستیم.
نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس با اشاره به اینکه در راستای ایجاد بسترهای توریسم سلامت در استان، از بخش های خصوصی و دولتی حمایت کردیم، بیان کرد: برخی از پروژهها در استان کلید خورد ولی به واسطه اینکه به تعهدات خود عمل نکردند، پروژه نیمه کاره رها شده است.
وی، یکی از این پروژه ها را بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی در یزد عنوان کرد و افزود: این پروژه در سال های ۹۲، ۹۳ به تصویب رسید و با تغییر دولت، اعلام کردند که اعتبار برای تکمیل آن نداریم و در نهایت به عنوان مرکز ۱۵۰ تختخوابی تحقیقات و درمان سرطان نامگذاری شد.
جوکار عنوان کرد: در نهایت در سفرهایی که رئیس جمهور وقت به یزد داشت شاهد هیچ اتفاق مثبتی نبودیم، با روی کار آمدن مجلس جدید نسبت به اینکه این پروژه در چه مرحله ای است، مباحثی مطرح و در نهایت دولت همکاری کرد و عملیات عمرانی آن آغاز شد و اکنون نیز در حال فعالیت است.
نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس با تاکید بر اینکه راه اندازی این پروژه مشکل بسیاری از مردم یزد و کشور را رفع خواهد کرد، اظهار داشت: امیدواریم مسئولانی که در این پروژه نقش دارند، نگاه مثبتی داشته باشند تا بتوانیم در آینده نزدیک شاهد افتتاح و حل مشکل بسیاری از مردم باشیم.