رشت- مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان با اشاره به اینکه ۲۵۰ پروژه گردشگری در استان در دست احداث است، گفت: نخستین موزه خوراک شناسی کشور در رشت راه اندازی می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، ولی جهانی شامگاه دوشنبه در گفتگوی ویژه خبری شبکه باران با اشاره به آغاز به کار نخستین نمایشگاه فرصت‌های سرمایه‌گذاری گردشگری در گیلان گفت: این نمایشگاه از ۲۳ آبان در رشت افتتاح شده و اختتامیه آن نیز ۲۶ آبان در تالار مرکزی برگزار می‌شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گیلان با بیان اینکه ۲۵۰ پروژه با اعتبار ۴ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان در بخش گردشگری در حال احداث است، افزود: در صورت اتمام این پروژه‌ها حدود پنج هزار شغل جدید در استان گیلان ایجاد می‌شود.

جهانی به فعالیت بیش از ۱۳ هزار نفر در حوزه گردشگری در گیلان اشاره و اضافه کرد: این تعداد افراد در بخش‌های مختلف نظیر هتل‌ها، اقامتگاه‌های گردشگری، بوم گردی‌ها و شرکت‌های گردشگری مشغول به فعالیت هستند.

وی با اشاره به ورود ۵۲ میلیون نفر مسافر به استان در شش ماهه نخست امسال تصریح کرد: طی یکسال اخیر، ۱۰۰ واحد اقامتگاه بوم گردی با ایجاد اشتغال برای ۴۵۰ نفر در گیلان راه اندازی شد.

مدیرکل میراث فرهنگی و صنایع دستی و گردشگری گیلان ادامه داد: بیش از ۷۰ پروژه گردشگری با اعتبار ۱,۲۰۰ میلیارد تومان در گیلان افتتاح شده است.

جهانی با بیان اینکه در نمایشگاه فرصت‌های سرمایه‌گذاری گردشگری، نقشه جاذبه‌های تاریخی، تفریحی و طبیعی استان گیلان به تفکیک شهرستان‌ها جمع آوری شده است، بیان کرد: این نمایشگاه برای نخستین بار در کشور در گیلان برپا شده است.

وی با بیان اینکه ظرفیت‌های گیلان در بخش‌های مختلف نمایانگر توانمندی برای فرصت‌های سرمایه گذاری است، عنوان کرد: یکی از بخش‌های نمایشگاه فرصت‌های سرمایه‌گذاری گردشگری، بخش ایده‌های نو است که با هدف ارائه مشاوره به سرمایه‌گذاران فعالیت می‌کند.

جهانی با اشاره به صدور مجوزهای احداث مجتمع‌های گردشگری در گیلان بیان کرد: اولین مجتمع گردشگری کشاورزی با سرمایه‌گذاری ۵۰ میلیارد تومان و اشتغال ۷۰ نفر در شهرستان لاهیجان افتتاح شد و به زودی چندین مجوز گردشگری کشاورزی دیگر نیز صادر می‌شود.

وی با اشاره به انعقاد تفاهم نامه‌ای با شهرداری رشت به منظور راه اندازی اولین موزه خوراک کشور در این شهر گفت: تاکنون بیش از ۲۰۰ نوع غذا در رشت شناسایی شده که ۳۰ خوراک آن در فهرست آثار ملی کشور نیز ثبت شده است.