محمدرضا دشتی زاده در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: جزیره خارگ و مردم آن دارای سابقه تاریخی با قدمت هستند، از این رو یکی از راههای رشد و توسعه اقتصاد در خارگ توجه به صنایع دستی که نقش نگار دستان مردان و زنان این جزیره کهن است که باید با رویکرد حمایتی از این هنر فعال شود.
وی افزود: با توجه به اینکه افراد ورودی به خارگ از ۱۶۷ نقطه کشور هستند، توجه به این صنعت میتواند زمینه ساز معرفی این جزیره و گسترش شناخت فرهنگ غنی خارگ و خارگی باشد.
بخشدار ویژه تصریح کرد: شناخت و استفاده از ظرفیت و توانمندی هنرمندان این جزیره باید در دستور کار تمام صنایع نفت و پتروشیمی و شرکتهای پیمانکاری مستقر قرار گیرد.
احیای هنرهای دستی
وی ادامه داد: طی یک برنامه ریزی مدون صنایع دستی جزیره خارگ جایگزین اهدای اجناس مختلف به مهمانان و بازدیدکنندگان از جزیره خارگ شود که به زودی دستورالعملی در این زمینه صادر خواهد شد.
دشتی زاده گفت: در اولین فرصت یک نشست با هنرمندان و دست اندر کاران این صنعت به منظور فعال سازی و یکپارچه سازی معرفی محصولات به منظور حرکت به سمت حمایت همه جانبه برگزار خواهد شد.
بخشدار ویژه خارگ خاطر نشان کرد: ایجاد زمینه رونق این هنر در خارگ به اشتغال زایی و کسب درآمدهای پایدار و در نتیجه ثبت آثار ماندگار و احیای هنرهای دستی که گاهاً به جهت عدم حمایت به فراموشی سپرده شده خواهد شد.