نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: ساختار و عملکرد جبهه متحد اصولگرایان، امید وحدت را در صفوف جریان اصولگرا افزایش داده است.

حجت الاسلام محمد حسن ابوترابی فرد، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهارداشت: ساختاری که برای جبهه متحد پیش بینی شده و عملکرد این جبهه، امید به وحدت را در صفوف جریان اصولگرا افزایش داده است.

ابوترابی فرد که از وی به عنوان یکی از اعضای گروه 5 نفره مرضی الطرفین نام برده می شود، افزود: گمان می کنم که جبهه متحد اصولگرایان با حضور تمامی کسانی که در این تعریف می گنجند، می تواند نقش موثر و تعیین کننده ای را در آینده سیاسی کشور به خصوص در انتخابات مجلس هشتم داشته باشد.

ابوترابی فرد با تاکید براینکه چتر اصولگرایی برای بهره گیری از تمامی جریانات و افراد اصولگرا باز است، تصریح کرد: نگاه اعضای جبهه متحد بر این است که بتوانند همه این جریانات و افراد را در درون خود داشته باشند.

 وی خاطرنشان کرد: راهکارهایی که جبهه متحد اصولگرایان برای پوشش فراگیردر دستور کار خود قرار داده، امیدوارکننده است.