به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گاردین، نتایج نظرسنجی موسسه «یوگاو» حاکی از آن است که از هر پنج نفری که در سال ۲۰۱۶ به «برگزیت» رای موافق داده بودند، یک نفر دیگر حامی این تصمیم نیست.
این نظرسنجی که طی دو روز(نهم و دهم نوامبر) انجام شد، به این نتیجه رسیده که تقریبا دو سال پس از آنکه انگلیس اتحادیه اروپا را ترک کرد، (۳۱ دسامبر ۲۰۲۰)، حمایت از این تصمیم به «پایینترین» سطح رسیده است.
بر اساس اعلام یوگاو، حالا تنها ۳۲درصد مردم انگلیس میگویند که از تصمیم ترک اتحادیه اروپا رضایت دارند و این در حالی است که ۵۶درصد بر این باورند که این تصمیم اشتباه بوده است.
در جریان همهپرسی سال ۲۰۱۶، حدود ۵۲درصد واجدین شرایط رای، به خروج انگلیس از اتحادیه اروپا که به «برگزیت» موسوم است، رای مثبت دادند. تا پیش از انتخابات سال ۲۰۱۷، نظرسنجیها همچنان از تایید نتایج همهپرسی مذکور حکایت داشت اما بر اساس اعلام یوگاو، از سال ۲۰۱۷، به استثنای مواردی معدود، افکار عمومی تقریبا «معکوس» شده و مطابق تازهترین نظرسنجی نیز، این شکاف «به بالاترین حد خود رسیده است.»
در بین رایدهندگان به برگزیت، افراد با رقم بیسابقه ۱۹ درصد بر این باورند که جدایی از اتحادیه اروپا غلط بوده است. حمایت از برگزیت در این گروه شرکتکنندگان در نظرسنجی، حالا «با رقم بیسابقه ۷۰درصد» در پایینترین سطح قرار دارد.
به گفته اسواتی دینگرا، یکی از اعضای کمیته سیاستگذاری پولی بانک مرکزی انگلیس، «در حالی که کشورهای اروپایی هماکنون با افزایش هزینههای زندگی و بحران انرژی ناشی از تحریمهای غرب علیه مسکو و کاهش چشمگیر عرضه محصولات انرژی روسیه به قاره سبز مواجه هستند، انگلیس به دلیل خروج از بلوک اتحادیه اروپا، بیش از سایر کشورها آسیب دیده است.»
وی فاش کرده که برگزیت، قیمت مواد غذایی را ۶درصد افزایش داد و باعث شده تا کارگران انگلیسی تقریبا ۲.۶درصد از دستمزد خودشان را به معنای واقعی از دست بدهند.