به گزارش خبرگزاری مهر، محمد ترکمانه، مدیرعامل بنیاد برکت با اعلام این خبر افزود: ساخت ۱۰۰۰ مدرسه با اولویت جایگزینی مدارس کانکسی، خشتی، سنگی، گلی و فرسوده در مناطق محروم و روستایی استانهای سراسر کشور در دستور کار قرار دارد و در حال انجام است.
مدیرعامل بنیاد برکت تاکید کرد: هر یک از مدرسههای جایگزین این مدارس کانکسی و فرسوده بین یک تا ۳ کلاس درس دارند.
ترکمانه درباره فرآیند ساخت این مدارس توضیح داد: تا به امروز ۴۰۰ مدرسه کانکسی شناسایی و پس از تأمین اعتبار، ساخت مدارس جایگزین به پیمانکار و مجری ابلاغ شده است.
به گفته مدیرعامل بنیاد برکت، تاکنون ۱۰۰ مدرسه از این ۴۰۰ مدرسه شناسایی شده، به بهرهبرداری رسیده و تحویل وزارت آموزش و پرورش شده است.
وی تصریح کرد: مدارس کانکسی، خشتی، سنگی، گلی و فرسوده در سراسر کشور بر اساس شاخصههای آموزشی وزارت آموزش و پرورش توسط سازمان نوسازی مدارس شناسایی و برای ساخت مدارس جایگزین به بنیاد برکت معرفی میشوند.
ترکمانه درباره میزان اعتبار تخصیص داده شده به ساخت مدارس اظهار داشت: بنیاد برکت ۴۰ درصد اعتبار لازم برای ساخت این مدارس جایگزین را تأمین میکند.
مدیرعامل بنیاد برکت با اشاره به زمانبندی ساخت ۱۰۰۰ مدرسه در دستور کار گفت: ساخت این مدارس از سال گذشته آغاز شده و پیشبینی میکنیم تا بهمن سال ۱۴۰۲ به طور کامل به اتمام برسد.
ترکمانه اظهار امیدواری کرد با ساخت این ۱۰۰۰ مدرسه، دیگر شاهد تحصیل هیچ دانشآموزی در مدارس کانکسی، خشتی، سنگی، گلی و فرسوده سراسر کشور نباشیم.
وی با تاکید بر نهضت مدرسهسازی بنیاد برکت عنوان کرد: با توجه به منویات و تأکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر ارتقای عدالت آموزشی و فراهم آوردن امکانات تحصیلی برای همه دانشآموزان، ساخت مدرسه در مناطق محروم کشور یکی از بنیادیترین و ماندگارترین اقدامات بنیاد است.
مدیرعامل بنیاد برکت یادآور شد: تا به امروز یکهزار و ۹۵۰ مدرسه برکت با ۱۰ هزار کلاس درس در مناطق محروم و کمبرخوردار کشور به بهرهبرداری رسیده و تقدیم دانشآموزان این مناطق شده است.
ترکمانه خاطرنشان کرد: ۴ هزار روستا در سراسر کشور تحت پوشش فعالیتهای مدرسهسازی بنیاد برکت قرار دارند و در حال حاضر ۲۵۰ هزار دانشآموز در این مدارس مشغول به تحصیل هستند.
وی در پایان تاکید کرد: مدارس برکت در مناطق محروم مورد نیاز وزارت آموزش و پرورش و سازمان نوسازی مدارس کشور و با رعایت آخرین استانداردهای روز دنیا، الزامات آموزشی، ضوابط فنی و زیربنایی ساخته میشود.