مسئول هماهنگی و توسعه شبیه سازی در آموزش پزشکی گفت: باید فرصتی فراهم شود که همه دانشگاه های علوم پزشکی کشور بتوانند در حوزه فراخوان ساخت شبیه ساز ها مشارکت فعال داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت بهداشت، یازدهمین نشست کمیته تخصصی شبیه سازی در آموزش علوم پزشکی با محوریت نحوه استفاده از شبیه ساز ها در دوره های بازآموزی، توسعه شبیه ساز ها در رشته های علوم پایه و بهداشتی و استفاده از شبیه ساز ها در آموزش دوره های مهارتی با حضور اعضای کمیته تخصصی شبیه سازی در دانشگاه های علوم پزشکی برگزار شد.

دکتر محمدتقی جغتایی مسئول هماهنگی و توسعه شبیه سازی در آموزش پزشکی در یازدهمین نشست کمیته تخصصی شبیه سازی در آموزش علوم پزشکی، گفت: باید فرصتی فراهم شود که همه دانشگاه های علوم پزشکی کشور بتوانند در حوزه فراخوان ساخت شبیه ساز ها که مجری آن مرکز ملی تحقیقات راهبردی آموزش پزشکی (نصر) است، مشارکت فعال داشته باشند.

وی گفت: با توجه به اینکه قسمت اعظم مراکز آموزش های مهارتی، خصوصی هستند تسری شبیه سازها به حوزه های مهارتی نیز می تواند دستاوردهای خوبی به همراه داشته باشد.

در ادامه دکتر سلیمان احمدی عضو کمیته تخصصی توسعه شبیه سازی در آموزش علوم پزشکی به تشریح نحوه فراخوان‌های مرکز نصر در تولید شبیه سازها پرداخت.

در ادامه این نشست، منجمی نیز از شبیه سازها به عنوان ابزار آموزشی در بازآموزی ها یاد کرد و مقرر شد انجمن آموزش علوم پزشکی در حوزه معرفی و استفاده از شبیه ساز ها ورود کند.

دکتر جابری عضو کمیته تخصصی توسعه شبیه سازی در آموزش علوم پزشکی نیز در این نشست خاطرنشان کرد: استفاده از شبیه سازها در رشته های علوم پایه و بهداشت سابقه دیرینه دارد و لازم است شبیه سازی با توجه به اولویت های هر مقطع ورود کند. لذا توجه به مسائل اخلاقی در حوزه علوم پایه از مهمترین اولویت‌هایی است که باید به آن توجه کرد.