شیراز _ معاون امور اقتصادی استاندار فارس گفت: بانک های فارس باید ۵۰ درصد از منابع اعتباری را به استان محل خدمت خود اختصاص دهند و از خروج پول جلوگیری کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر، محسن ربانی‌زاده در جلسه هماهنگی بانک‌های خصوصی استان فارس گفت: فارس علی‌رغم برخورداری از منابع و امکانات مالی مطلوب ولی نتوانسته آنچنان که انتظار می‌رود در حوزه رونق تولید و اشتغال به خوبی بهره برداری و پیشگام باشد.

او به موضوع عارضه یابی و آسیب شناسی در حوزه تولید و اقتصاد استان اشاره کرد و افزود: هر راهکاری برای ورود دولت به منظور حل‌وفصل مشکلات و ایجاد گشایش در صنعت از دریچه حل‌وفصل مسئله تأمین هدفمند مالی در مسیر تولید می‌گذرد.

ربانی‌زاده با اشاره به اینکه عرضه اوراق گام (گواهی اعتبار مولد) امکان استفاده از منابع مالی بیشتر را فراهم می‌کند، عنوان کرد: استفاده از این راهکار حمایتی موجب گشایش و تأمین نقدینگی است. مسئله کمبود نقدینگی و عدم حمایت مالی مناسب نظام بانکی از صنعت و فشارهای ناشی از جریمه‌های سنگین، امکان پویایی صنعت در جهت هماهنگ کردن خود با تحولات اقتصادی از جمله همسو با اهداف جراحی اقتصادی را از صنعت گرفته است.

معاون استاندار فارس خاطرنشان کرد: از مهم‌ترین مشکلات نقدینگی وابستگی زیاد صنایع و بنگاه‌های تولیدی به منابع بانکی است، طبق آمار و اطلاعات، در حال حاضر حدود ۸۰ درصد از منابع مورد نیاز بنگاه‌های اقتصادی از طریق بانک‌ها تأمین می‌شود.

او با اظهار گلایه از عدم حضور مدیران بانک‌های خصوصی در جلسات ستادی و حساس استانی، تاکید کرد: معاونت اقتصادی استانداری فارس پاسخگوی صفر تا ۱۰۰ مسائل اقتصادی استان است و باید تمام امور مربوطه با مدیران تام الاختیار و تصمیم گیرنده در استان هماهنگ شود تا در راستای حل و فصل مسائل اقدام لازم انجام شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس در پایان گفت: مدیران بانک‌ها اعم از دولتی و خصوصی باید با توجه به مصوبه بانک مرکزی ۵۰ درصد از منابع اعتباری را به استان محل خدمت خود اختصاص داده و ضروری است اهتمام لازم برای جلوگیری از خروج پول و اعتبارات از استان را داشته باشیم.