خبرگزاری مهر - گروه استانها: کارخانه «صدر فولاد» با مساحت ۴۰ هکتار، سالانه شش هزار تن فولاد تولید میکرد که حدود سال ۹۶ به دلایلی، خط تولید آن متوقف شد و حدود ۲۴۰ کارگر آن نیز از کار بیکار شدند.
موضوع شروع به فعالیت مجدد این کارخانه طی سال گذشته بارها از سوی مسئولان و متولیان امر رسانهای شده است و مسئولان هر کدام به نوعی یک تاریخ را برای افتتاح این واحد صنعتی اعلام کردهاند.
ورود اولین محموله مواد اولیه کارخانه بعد از ۶ سال تعطیلی
در سال گذشته «محمد رزم» رئیس کل دادگستری لرستان، «مهرداد ویسکرمی» نماینده مردم خرم آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی و… تاریخهایی را برای آغاز به کار این واحد تعطیل اقتصادی در مرکز استان اعلام کردند، تاریخهایی که در موعد مقرر خود تحقق پیدا نکرد.
پیش از این نیز سیروس ابراهیمی معاون استاندار لرستان در گفت و گو با خبرنگار مهر از پای کار نیامدن سرمایه گذار این طرح برای آغاز فعالیت اجرایی آن انتقاد کرده بود، حالا مسئولان کارخانه خبر از ورود اولین محموله ۳۵۰ تنی شمش به این پروژه بعد از حدود شش سال تعطیلی و همچنین آماده تولید بودن آن تا ۲۰ روز دیگر خبر میدهند.
نادر احمد بیگی قائم مقام مدیرعامل کارخانه صدر فولاد خرم آباد در این رابطه، اظهار داشت: حدود ۳۵۰ تن شمش به عنوان مواد اولیه وارد کارخانه شده است.
وی عنوان کرد: در خط تولید نورد این کارخانه، در سه شیفت، ۱۷۰ نفر کارگر مشغول به کار خواهند شد.
پیگیری برای آغاز مرحله ذوب کارخانه
بهمن جعفری رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان نیز در این رابطه، اظهار داشت: بعد از وقفه و تعطیلی این کارخانه، سال ۱۴۰۰، کارخانه به گروه سرمایه گذاری دیگری واگذار شد.
وی، عنوان کرد: در راستای تعیین تکلیف بدهیهای معوق این مجموعه به نظام بانکی و دستگاههای خدمات رسان، مصوبات متعددی در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید و همچنین رفع مشکلات این مجموعه در شورای تأمین استان در نظر گرفته شد.
مهرداد ویسکرمی نماینده مردم خرم آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی نیز در این رابطه اظهار داشت: ورود این میزان مواد اولیه در راستای تست اولیه کارخانه است.
وی عنوان کرد: امیدواریم این تست اولیه که جواب داد، با ورود مواد اولیه بیشتر، شاهد راه اندازی کارخانه باشیم.
نماینده مردم خرم آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: این مرحله، مرحله تولید میلگرد و کارکرد اولیه کارخانه صدر فولاد است و آنچه که ما به آن امید داریم در آینده نزدیک شاهد توسعه کارخانه و راه اندازی بخش ذوب آن هم باشیم.
ویسکرمی، گفت: مرحله ذوب کارخانه، هم به لحاظ اقتصادی لحاظ اقتصادی به صرفه تر است و هم اشتغالزایی بیشتری دارد.