به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، علی قاسمی ظهر امروز در جمع خبرنگاران افزود: از دستاوردهای برگزاری جشنواره ملی زعفران با عنوان طلای سرخ، میتوان به اقدامات صورت گرفته برای احداث مزرعه نمونه کاشت، داشت، برداشت و فرآوری محصول زعفران در شهرستان قاین اشاره کرد.
وی اظهار داشت: یکی از راههای کاربردی کردن یافتههای علمی مندرج در مقالات رسیده به جشنواره امسال و دو دوره قبلی، پس از طی مراحل کارشناسی، ارزیابی و آزمایش آن در مزرعه نمونه است.
قاسمی نیاز مبرم به جایگزینی فناوری روز دنیا به جای روشهای سنتی در همه مراحل تولید و صادرات زعفران به منظور کسب مقام اول در بازارهای جهانی را هدفی اصولی اعلام و تصریح کرد: هیچ گاه کیفیت زعفران قاین مورد تردید هیچ کس نبوده است و ما جایگاهی در خور به دست نیاوردهایم، اکنون علاوه بر آمادگی مسئولان، کشاورزان نیز در این امر مصر هستند.
معاون جهاد کشاورزی قاین، همچنین از افزوده شدن بخش علمی توسعه قاینات علاوه بر بخش علمی ویژه زعفران در سومین جشنواره ملی طلای سرخ خبر داد و گفت: در تلاشیم تا راهکارهای توسعه هر چه بیشتر خراسان جنوبی را در نگاه اندیشمندان جستجو کنیم.
اندیشمندان و نویسندگان تا 25 مهرماه میتوانند مقالات خود را در هر دو بخش مذکور به دبیرخانه جشنواره در فرمانداری قاین ارسال کنند تا پس از انتخاب 16 و 17 آبانماه در سومین جشنواره ملی طلای سرخ از سوی هیات داوران ارزیابی مقامی شوند.