اردبیل- رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل گفت: ارائه خدمات بهینه پرستاری نیاز به آموزش مستمر دارد و حرفه‌ای بودن در این عرصه از طریق آموزش دائم به دست می‌آید.

به گزارش خبرنگار مهر، علی محمدیان اردی بعد از ظهر یکشنبه در آئین گرامیداشت ولادت زینب کبری (س) و روز پرستار با تاکید بر لزوم آموزش پرستاران در زمینه مهارت‌آموزی و تمرین عشق‌ورزی به بیمار اظهار کرد: ارائه خدمات بهینه پرستاری نیاز به آموزش مستمر دارد و حرفه‌ای بودن در این عرصه از طریق آموزش دائم به دست می‌آید.

وی از آغاز اجرای قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری خبر داد و گفت: از سال ۱۳۸۶ این قانون به تصویب رسیده بود اما متأسفانه در مرحله اجرا با تأخیر روبرو بود که با همت دولت سیزدهم اجرای این قانون آغاز شده و تاکنون در مرحله نخست، برای ۱۵ بسته خدمات پرستاری تعرفه‌ای ویژه تعیین شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل با بیان اینکه پیچیده‌ترین رابطه کاری و شغلی در پرستاری مستتر است، افزود: پرستاری در واقع خدمت و ارج‌گذاری به انسان و انسانیت بوده و ارتقا و حفظ همزمان ابعاد سلامت جسمانی، روانی، اجتماعی و معنوی عالی‌ترین سطح شغل پرستاری است.

محمدیان اردی ادامه داد: ایام کرونا ارزش یک سری از حرفه‌ها را به صورت معناداری نمایان کرد از جمله پرستاری که در ۳۲ ماه گذشته بیش از یک هزار و ۲۲۷ نفر از پرستاران استان چندین بار به کرونا مبتلا شدند ولی فعالیت حرفه‌ای خود را متوقف نکردند.

وی افزود: سعی کردیم تا بخشی از مطالبات و حق و حقوق پرستاران را ایفا کنیم که در برابر زحمات این قشر به ویژه در دو سال گذشته و ایام بحران زای کرونایی بسیار ناچیز است و انتظار داریم مسئولان استان نیز در جایگاه متولیان نظام سلامت با پرداخت حق و حقوق و مطالبات بر جای مانده پرستاران بخشی از این ایثارگری‌ها را جبران کنند.