ساری - خبرگزاری مهر: رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران با اشاره به این که در کشورهای پیشرفته میزان هزینه خیرین به مقوله درمان با هزینه های نظامی آن کشورها یکسان است، گفت: کمک خیرین به امورات درمانی و خدمات بهداشتی در ایران نهادینه نشده است.

به گزارش خبرنگار مهر در ساری، قاسمعلی خراسانی شامگاه شنبه در مراسم افتتاحیه انجمن خیرین مرکز آموزشی درمانی امام خمینی (ره) ساری افزود: مقوله درمان بسیار پرهزینه است و هزینه هایی که دولت برای درمان پرداخت می کند به مراتب کمتر از درآمدهای ناچیز در بیمارستانهاست.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به این که خرید تجهیزات درمانی بسیار هزینه بر است نقش خیرین را در کمک رسانی به بیمارستان ها و مراکز درمانی مهم دانست.

فرماندار ساری نیز در این مراسم کمک به همنوعان را دارای ارزش دانست و اظهار داشت: مازندران به رغم وجود بیماران بسیار دیالیزی از نبود بخش های فوق تخصصی رنج می برد.

محسن زارعی با اشاره به این که در سفر دولت به مازندران مصوبات خوبی برای امورات درمانی صورت گرفته است از آغاز عملیات اجرایی ساخت بیمارستان 320 تختخوابی ساری و بیمارستان منطقه محروم چهاردانگه ساری خبر داد.

فرماندار ساری با بیان این که هزار و 200 بیمار کلیوی در استان وجود دارد از مرگ و میر بسیار بیماران دیالیزی به دلیل نبود امکانات بیمارستانی انتقاد کرد.

وی با تاکید بر تاسیس بخش های پیوند کلیه و اعضاء در بیمارستان های دولتی ساری وجود تنها 12 دستگاه پیوند کلیه را در بیمارستان امام خمینی ساری را ناکافی دانست.