معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان سنجش آموزش کشور بر همکاری و تعامل مناسب و گسترده بین سازمان سنجش و روسای دانشگاه‌ها برای برگزاری مطلوب آزمون سراسری تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان سنجش، دکتر عبدالرسول پورعباس در نشست نمایندگان تام‌الاختیار وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در برگزاری آزمون‌های سراسری استان‌ها گفت: برگزاری آزمون سراسری یک اقدام ملی بوده و نیازمند وفاق ملی است که برگزاری مطلوب آن همراهی بسیاری از دستگاه‌ها و سازمان‌ها از جمله مسئولان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی را می‌طلبد.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در خصوص چگونگی برگزاری آزمون‌های سراسری در حدود ۲۲ کشور جهان از جمله ایران، گفت: در کشور چین آزمون ورودی دانشگاه‌ها با شرکت حدود ۱۲ و نیم میلیون نفر نخستین آزمون گسترده جهان برگزار می‌شود و در ایران نیز سازمان سنجش آموزش کشور مجری برگزاری آزمون‌های سراسری با حضور تعداد زیادی از داوطلبان برای ورود به دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی است.

معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به جایگاه ویژه نمایندگان تام‌الاختیار در برگزاری آزمون‌ها، گفت: سازمان سنجش علی‌رغم تعدد آزمون‌ها به خصوص برگزاری آزمون سراسری سال ۱۴۰۲ در دو نوبت برنامه‌ریزی مناسبی برای هموار ساختن پذیرش عادلانه داوطلبان در دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش دارد.

وی خاطرنشان کرد: آزمون سراسری سال ۱۴۰۲ در دو نوبت در دی ماه سال ۱۴۰۱ و تیر ماه سال ۱۴۰۲ برگزار می‌شود و لازم است همکاری و تعامل مناسب و گسترده‌ای بین سازمان سنجش و روسای دانشگاه‌ها برای برگزاری این آزمون صورت گیرد.

پورعباس گفت: مبنای برگزاری این آزمون مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای سنجش و پذیرش دانشجو و بر این اساس روسای دانشگاه‌های معین به عنوان نمایندگان تام‌الاختیار وزیر علوم در برگزاری آزمون‌های سراسری فعالیت خواهند کرد.

وی با تأکید بر ضرورت برگزاری آزمون‌ها هوشمند و بدون کاغذ در آینده گفت: روسای دانشگاه‌ها با همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان و فراهم‌سازی زیرساخت‌های مناسب می‌توانند زمینه برگزاری آزمون‌های برخط و هوشمند را برای سال های آینده فراهم کنند که این اقدام بسیاری از مشکلات برگزاری آزمون‌ها را کاهش خواهد داد.