مشهد ـ نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: شهید دوست محمدی و براتی در حالی به میدان رفتند که می‌دانستند به شهادت می‌رسند، از این جهت شهدای مدافع امنیت اسوه‌های شجاعت و ایثار هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت ‎الله سید احمد علم‎ الهدی صبح شنبه در دیدار با خانواده چهار شهید مدافع امنیت مشهدی، شهیدان «رسول دوست ‎محمدی»، «حسن براتی»، «دانیال رضازاده» و «حسین زینال‎زاده» که به میزبانی دفتر نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی برگزار شد، شهدای مدافع امنیت را اسوه‌های شجاعت و ایثار خواند و اظهار کرد: شهید رسول دوست محمدی در میانه آشوب‌ها به شهادت رسید.

وی افزود: شهید حسن براتی هم با اینکه مشاهده کرد که عنصر ضدانقلاب مسلح است اما با آگاهی از سرنوشت حتمی خود بازهم دل به دریا زد و در نهایت، دو شهید عزیزی هم که در روز ۲۶ آبان ماه به شهادت رسیدند، در حالی به میان میدان رفتند که می‌دانستند تنها هستند و به شهادت خواهند رسید. از این جهت، شهدای مدافع امنیت را می‌توان اسوه‌های شجاعت و ایثار دانست.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: در جریان شهادت این شهدا، مصداق بارز خسران فقط متوجه جامعه اسلامی می‌شود زیرا شهید که خود به جوار رحمت حق شتافته و خانواده اش هم مأجور به والاترین پاداش‌ها هستند، منتهی فقط جامعه است که تا مدت‌ها شاید نتواند این خلأ را جبران کند و فقط باید قدردان این جوانان باشد که آرامش را به مردم بازگردانده اند.

وی خانواده شهدا را وارثان فرهنگ ایثار و شهادت دانست و افزود: در ماجرای شهادت، سه جریان وجود دارد؛ یکی ماجرایی که بر خود شهید می‌گذرد، یکی ماجرایی که بر خانواده و نزدیکان او می‌گذرد و دیگری ماجرایی که بر جامعه هم‎عصر شهید می‌گذرد.

آیت الله علم الهدی افزود: برای شهید وقتی به درجه رفیع شهادت رسید، درد و رنجی که متحمل شده به نسبت درجه و مقامی که درک می‌کند، بسیار اندک و ناچیز است. شهید پس از تحمل اندکی درد و رنج به درجه‌ای می‌رسد که در زندگی دنیوی خود حتی نسبت به وجود آن هم آگاهی نداشت. در این مقام باید تأکید داشت که شهادت درد و رنج اندکی دارد؛ مگر برای جانبازانی همچون شهید حسن براتی که به مدت یک ماه و اندی، رنج جانبازی را تحمل کرده اند که در این مصادیق خاص هم هر لحظه برای این شهدای عظیم الشأن به عنوان یک شهادت محسوب می‌شود.

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی بیان کرد: برای خانواده شهید هم داغ و درد گرانی است که هرچه تسلی به آنان داده شود اما بازهم قابل جبران نیست. پس از شهادت، چهره شهید، صدای شهید، سخن شهید و هیبت و جایگاه شهید، همه در چشم اعضای خانواده اش روز به روز تکرار می‌شود و ویژگی بارزی هم که به وجود می‌آید، این است که در زمان شهادت یک فرد، همه نقاط برجسته سیره او به چشم اعضای خانواده و نزدیکانش می‌آید و حتی اگر نقص و کاستی‌ای هم بوده باشد، همه آن را از یاد می‌برند زیرا این وعده صادق الهی است که شهدا در دنیا و آخرت عاقبت به خیر و رستگار می‌شوند.

وی ادامه داد: پس از خود شهید و خانواده او، تنها جریانی که در اثر شهادت دچار خسران و زیان می‌شود، جامعه‌ای است که این شهدا را از دست داده است. خصوصاً من خبر دارم که هیچکدام از چهار شهید مدافع امنیت مشهد، شخصیت‌های معمولی و انسان‌های عادی نبودند بلکه این افراد به عنوان شخصیت‌های شاخص فرهنگی، اثرگذار اجتماعی داشتند و در این مقام، مصداق بارز خسران فقط متوجه جامعه اسلامی شده است.

گفتنی است؛ تجلیل از خانواده‌های معزز چهار شهید مدافع امنیت مشهدی از دیگر محورهای این دیدار بود.