به گزارش خبرنگار مهر، سید صولت مرتضوی عصر روز شنبه، ۱۲ آذر ماه، در جلسهی شورای اداری آذربایجان شرقی اظهار کرد: آیت الله رئیسی فرمودند بعد از اینکه مراسم تنفیذ و تحلیف انجام شد، در اولین جلسه دولتمردان شرکت کردم که مهمترین دغدغه ما، تأمین حقوق شهریور سال ۱۴۰۰ بود و بعد آنکه سکانداری آنها را به دست همراهانشان سپردم، مشکلات فراوانی برای ملت وجود داشت، صادرات نفتی و غیر نفتی سیر نزولی به خود گرفته بود و اساساً ورود منابع هم با چالش مواجه شده بود.
وی ادامه داد: تسریع بودجه ۱۴۰۰ بالغ بر ۴۰۰ هزار میلیارد تومان و هزینههای انجام شده بالغ بر ۷۰۰ هزار میلیارد تومان بود و در که جلسهای در رابطه با تجهیز منابع داشتیم، تعجب کردم؛ اما به فضل الهی با هدایت رهبر معظم انقلاب، کشور از بحران نقدینگی و صدور نفت عبور کرد اکنون هم صادرات نفت مطلوب است و بازگشت منابع نیز مناسب است البته دشواریهایی هم وجود دارد.
وی افزود: در دیپلماسی سیاسی دولت آیت الله رئیسی توفیقات بسیار فراوانی وجود دارد، نشست با سران کشورهای بزرگ در اجلاسیههای مختلف، پیوستن به اجلاسیه شانگهای و ملاقات با رؤسای جمهور سایر کشورها، جمهوری اسلامی ایران را به مرکز دیپلماسی سیاسی تبدیل کرد و سرمایهگذاری در بخش خصوصی و توسعه در حوزههای نفتی سرمایهگذاری در مخازن نفت، دشمن را به ستوه در آورد و سبب شد تا دشمنان طرحی نو براندازند.
مرتضوی خاطرنشان کرد: رهبر انقلاب فرمودند علت فتنه اخیر این بود که این دولت در مسیر حقیقی و ریلگذاری مناسب حرکت کرد و با تمام وجود وارد شد.
وی ادامه داد: کشوری که اساساً حقوق زن را به رسمیت نمیشناسد و گواهینامه رانندگی برای آنها را ممنوع اعلام میکند و حتی یک انتخابات در آن انجام نشده است، مرکز فریاد شعارهایی است که در ذات تفکر دینی ما قرار دارد.
وی اضافه کرد: سوره کوثر در رابطه با زن نازل شده است و بنابه فرمایش قرآن در رابطه با زندگی، اصل بر آسایش مردم است که به لطف الهی با کمکهای رهبر معظم انقلاب و خدمت پر شتاب مردم به رغم کاستیهایی که موجود است، همراهی نکردند و چه خوش درخشید این شجره طیبهای که دفتر تشکل آنها را به تعبیر رهبر معظم انقلاب تمام انبیا امضا کردند.
وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی متذکر شد: رهبر معظم انقلاب فرمودند بسیج مظلومیت را پذیرفت تا ملت ایران مظلوم نماند و اکنون شهادت بسیجیان امنیت در مقابل مظلومیت آنها ناچیز است.
وی یادآور شد: در حوزه تعاون وظیفه داریم تقریباً ۲۵ درصد اقتصاد کشور را اقتصاد تعاون قرار دهیم، سیاست ما در وزارتخانه عبور از بنگاهداری و رسیدن به سهام داری است و اساساً هم بخش دولتی برای مدیریت شرکتداری قادر نخواهد بود.
وی افزود: مورد بعدی تکافل اجتماعی است که ریاست جمهوری مطابق برنامههای توسعهای گامهای بزرگی برداشته است اما کافی نیست، کاهش آسیبهای اجتماعی نیز مورد بعدی است که به واسطه فضای مجازی توسعه پیدا کرده است و به واسطه بیتدبیری، در فضای اجتماعی ما تاخت و تاز کرد که باید تدبیراتی اندیشیده شود.
مرتضوی همچنین گفت: سرمایهگذاری در استان بهویژه توجه به مناطق محروم در حوزه درمان و تأمین اجتماعی نیز بسیار مهم است.
وی بیان کرد: سه شرکت دارویی بزرگ داریم که بخشی از تأمین دارو و بخش صادرات کشور را انجام میدهند و بر حسب گزارش صادره منابع توسعهای آنها ۱۸۰ میلیارد تومان پیشبینی میشود تا مشکلات برطرف شود.
وی اظهار کرد: در فضاهای موجود امکان به بهرهوری رساندن زود هنگام ۴۰۰ تخت خوابی وجود دارد چراکه امکان آن وجود دارد، بهرهبرداری از طرحهای ورزشی و بیمارستانی، کلینیکها و مراکز شبانه روزی استان تکمیل میشود و به فضل الهی قادر خواهیم بود بنابه طرح آمایشی برای توسعهی فعالیتها گامهای مهمی برداریم.
وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی در پایان تاکید کرد:
اگر کارشناسی، رئیسی و معاونی در مقابل این مردم عزیز و بزرگوار فخر فروشی کند و به نیازهای مردم پاسخ ندهد، قطعاً این مسئولیت را زیر پا گذاشته و سزاوار نیست، همهی ما خادم ملت هستیم و باید کمک کنیم مشکلات آنها برطرف شود.