بابلسر- رئیس دانشگاه مازندران با اشاره به تهیه سند تحول آموزش عالی در استان گفت: در این سند مهارت محوری مورد توجه است.

به گزارش خبرنگار مهر، حشمت الله علینژاد بعدازظهر یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران تولید علم، حل مشکلات جامعه را از وظیفه اصلی دانشگاه‌ها بیان کرد و گفت: در حال حاضر از نسل دانشگاه‌های سوم به سمت چهارم در حرکت هستیم و مهارت محوربودن شاخصه این دانشگاه‌ها است.

وی با اظهار اینکه ۱۳ هزار دانشجو و ۴۱۵ عضو هیئت علمی در دانشگاه مازندران تحصیل می‌کنند، قدمت این دانشگاه را ۵۰ ساله برشمرد و گفت: این دانشگاه دارای ۱۳ دانشکده و ۱۲۹ دانشیار در استان فعال است.

وی با بیان اینکه ۱۱۹ واحد دانشگاهی دولتی و خصوصی در استان با ۱۴۰ هزار دانشجو و سه هزار عضو هیئت علمی و دوهزار و ۱۴۶ رشته گرایش در استان فعال است، گفت: دانشگاه مازندران عضو اتحادیه دانشگاه‌های حاشیه خزر است و در زمینه‌های المپیادهای ورزشی، علمی، تبادل استاد و دانشجو فعالیت می‌کند.

علینژاد دیپلماسی علمی را سبب کاهش هزینه‌های کشور برشمرد و با اشاره به تهیه سند تحول آموزش عالی در استان گفت: در این تحول با توجه به سیاست‌های اقلیمی و توانمندی برای ایجاد علوم و فنون‌های دریا، نوین و علوم زیستی، کشاورزی، گردشگری، توجه به رشته‌های مهارت محور در سند تحول مورد توجه قرار گرفته است.

رئیس دانشگاه مازندران با اشاره به انتشار ۵۰۰ کتاب، ۱۳ نشریه علمی و ترویجی افزود: ۸۸۶ مقاله در سال قبل و ۲۵۶ مقاله نیز امسال در آی اس آی چاپ شده است و در رتبه بندی تایمز این دانشگاه دارای رتبه است.

وی با گرامیداشت ۱۶ آذر و روز دانشجو را روز مبارزه با استکبار و روز آرمانخواهی بیان کرد و گفت: دانشگاه‌ها کانون تولید علم به شمار می‌رود و امروز شاهد همسویی دین و علم در کنار یکدیگر هستند.

علینژاد با اظهار اینکه دشمنان تلاش دارند مشکلاتی را دانشگاه‌ها ایجاد کنند، افزود: طراحی اصلی مسائل اخیر رژیم صهیونیستی و ایادی آنها است که به دشمنی با نظام اسلامی می‌پردازند.

وی اغتشاش را پروژه هوشمند دانشمندان ذکر کرد و گفت: باید بصیرت دانشجویان را با برپایی کرسی‌های آزاداندیشی و جلسات نقد و بررسی ارتقا دهیم و اکنون شاهد فضای تلطیفی در دانشگاه هستیم.

وی از عقد ۷۳ تفاهمنامه با صنعت استان خبر داد و گفت: در قالب کوآپ دانشجویان به واحدهای صنعتی برای کسب مهارت محوری اعزام می‌شوند.