به گزارش خبرنگار مهر، سیامک آزادی ظهر یکشنبه در مراسم نخستین رویداد تانا در استان کرمانشاه که با حضور مشاور معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، معاون اقتصادی استاندار کرمانشاه، مدیرکل جهاد کشاورزی استان کرمانشاه و رؤسای برخی از دانشگاهها تولیدکنندگان و فناوران شرکتهای دانش بنیان و سایر مسئولین استانی در برج فناوری استان کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: این طرح با هدف توسعه زیست بوم نوآوری کشور برپا شده است.
وی افزود: با توجه به اهداف رویداد «تانا» برگزاری رویدادهای این چنینی میتواند قدمی مؤثر در گسترش فناوری و نوآوری استان کرمانشاه داشته و موجب اثرگذاری هرچه بیشتر زیست بوم نوآوری در توسعه استان کرمانشاه را به همراه داشته باشد.
رئیس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه تصریح کرد: توسعه زیست بوم نوآوری و فناوری استان کرمانشاه با عدم حضور بخش خصوصی گسترش چندان نخواهد داشت و در صورتی که این بخش در زیست بوم فعال شود میتوان شاهد توسعه آن در استان کرمانشاه بود.
آزادی با تاکید بر همکاری و موفقیتی که مشروط به آن رقم میخورد، تاکید کرد: در صورتی که بازیگران و فعالان بخش خصوصی به واحدهای فناور و شرکتهای دانش بنیان اطمینان و اعتماد کنند و برای رفع نیازهای آنها کمک کنند میتوان به هدف خود که توسعه زیست بوم نوآوری و فناوری استان کرمانشاه است رسید.
وی متذکر شد: در استان کرمانشاه بر اساس به اولویتبندیهای انجام شده در حوزه کشاورزی تمرکز بیشتری شده و با شناسایی نیازهای فناورانه در این حوزه فراخوانهایی داده شده است.
رئیس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه با اشاره به اینکه نیاز ۱۲ واحد صنعتی که نیازهای فناورانه استان کرمانشاه شناسایی و نهایی شد، خاطرنشان کرد: ۲۳ نیاز فناورانه فراخوان داده شده تا تمام افرادی که میتوانند در رفع این نیازها کمکرسان باشند اقدام کنند و این نیازها برطرف شود.
آزادی عنوان کرد: ۱۲ نیاز از مجموع نیازههای شناسایی شده باقی مانده که در آینده رفع خواهند شد و فراخوانها برای رفع نیازها ادامه خواهد داشت.
وی با بیان اینکه در حال حاضر ۳۰۰ واحد فناور در مجموعه پارک علم و فناوری استان کرمانشاه حضور دارند، تاکید کرد: علاوه بر این ۴۰۰ واحد فناور در حوزههای مختلف فناوری مشغول فعالیت هستند که باتوجه به پتانسیلهای واحدهای فناور میتوان به توسعه استان کرمانشاه مبتنی بر دانش بنیان شاهد پیشرفت روز افزود بود.
رئیس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه با تاکید بر اینکه استان کرمانشاه در توسعه هاب در غرب کشور حرف اول را میزند، اضافه کرد: استان کرمانشاه علاوه بر جایگاه بالا در غرب کشور در توسعه فناوری و دانش بنیان از جایگاه خاصی نیاز در تولیدات داشته و برخی شرکتهای دانش بنیان تنها تولید کننده بعضی از کالاها و محصولات در کشور هستند که اگر این کالا توسط آنها تولید نشود هیچ شرکت و واحد دانش بنیان دیگری آن را تولید نخواهد کرد.
آزادی افزود: رویداد تانا گامی مؤثر در همکاری بازیگران زیست بوم نوآوری و فناوری استان است که بر تداوم برگزاری چنین رویدادهایی تاکید میشود و پارک علم و فناوری یکی از بازیگران زیست بوم نوآوری و فناوری استان بوده که بدون همکاری سایر بازیگران در توسعه این زیست بوم موفق نخواهد بود.
وی در پایان با تاکید بر همکاری همه جانبه برای افزایش توسعه، گفت: برای اینکه بتوانیم در جهت توسعه زیست بوم نوآوری و فناوری استان گامی برداشته شود باید همه بازیگران در کنار یکدیگر قرار گیرند موفقیت در این زمینه را رقم بزنند.