شیراز _ رئیس سازمان جهاد کشاورزی فارس از اعمال سیاست‌های تشویقی برای کشت قراردادی گندم در استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی دهقان‌پور ظهر دوشنبه در نشست فوق العاده ستاد زراعت سازمان جهاد کشاورزی فارس با اشاره به اینکه امسال نیز کشت قراردادی گندم دنبال می‌شود، گفت: یکی از سیاست‌های تشویقی برای کشت قراردادی گندم تأمین کودهای پایه تا ۵۰ درصد قیمت تمام شده یارانه‌ای برای گندم کاران است.

او عنوان کرد: پرداخت ۱۰۰ هزار تومان افزایش قیمت تشویقی به ازای هر تن گندم تحویلی، در اولویت خرید قرار گرفتن محصول کشت‌های قراردادی و در اولویت پرداخت بودن وجوه ما به ازای خرید، از دیگر مشوق‌های دولت در کشت قراردادی گندم است.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه در کشت قراردادی گندم صدور بیمه نامه را با ۲۰ درصد تخفیف انجام می‌دهیم و کشاورزان مابقی حق بیمه را در زمان تحویل محصول به دولت پرداخت می‌کنند، اظهار کرد: پرداخت ۱,۵۰۰ تومان به ازای خرید هر کیلوگرم گندم یک سیاست تکمیلی است که برای خرید گندم تمام گندم کاران اعمال خواهد شد.

به گفته او؛ بر اساس تمهیداتی که وزارت جهاد کشاورزی در نظر گرفته است و با رویکرد مثبتی که شرکت بازرگانی دولتی دارد، در استان فارس هم با همکاری خیلی خوبی که بین مجموعه جهاد کشاورزی و اداره کل غله و بازرگانی است، تمهیداتی در نظر گرفته شده است تا گندم کاران در قالب کشت قراردادی بتوانند از سیاست‌های تشویقی مد نظر بهره‌مند شوند.

دهقان‌پور ضمن تقدیر از کشاورزان فارس که در امنیت غذایی کشور و این استان نقش آفرینی بسزایی دارند، عنوان کرد: در حال حاضر با اجرای کشت قراردادی گندم فرصت خوبی برای کشاورزان فراهم شده است تا با مشارکت در اجرای آن قسمتی از نهاده‌های مورد نیازشان تأمین شود.

او همچنین با بیان اینکه در استان از نظر وضعیت ذخیره کودهای پایه و کود اوره در بهترین حالت قرار داریم، اضافه کرد: کشاورزان باید حداکثر استفاده بهینه از این کودها را داشته باشند به خصوص کودهای پایه که بتوانند به افزایش تولید کمک کند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی فارس گفت: امیدوار هستیم ارتباط بین کشاورزان و کارشناسان در پهنه‌های تولیدی قوی‌تر شود و بتوانیم از رهگذر ضریب نفوذ دانش در واحدهای تولیدی به افزایش بهره وری برسیم.