به گزارش خبرگزاری مهر، امید رضایی فر در شانزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری استان مرکزی افزود: شش هزار و ۷۰۰ نیاز در کشور شناسایی و مقرر شده تحقیقات دانشگاهی و پایان نامهها بر اساس این نیازها که در این سامانه یک متقاضی صنعتی و اجتماعی دارند، انجام شود.
وی گفت: وزارت علوم در یکسال گذشته در حوزه فناوری و نوآوری تلاش کرده در حوزه سیاست گذاری و حمایت از برنامههای در حال تدوین به عنوان بازوان خود در استانها مورد حمایت قرار دهد.
رضایی فر اضافه کرد: رتبه نوآوری کشور از شاخص جهانی ۶۰ به ۵۳ ارتقا یافته که با توجه به حوزههای مختلف سیاست گذاری و تدوین برنامههای حمایتی از شرکتهای دانش بنیان باید زمینه تقویت این رتبه را فراهم کرد.
مدیرکل دفتر پشتیبانی امور فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری افزود: طرح دستیار فناوری از جمله اقدامات حمایتی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است و در این طرح دانشجویان علاقه مند با دریافت کمک هزینه از معاونت فناوری و نوآوری این وزارتخانه در شرکتهای دانش بنیان مستقر میشوند.
رضایی فر گفت: ارائه یارانه تجاری سازی از جمله برنامههای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در هفته پژوهش بوده و با شرکتهایی که محصولات خود را به تفاهم نامه با طرف صنعتی برسانند یارانه تعلق میگیرد.
وی افزود: تدوین یارانه مالکیت فکری از دیگر برنامههای این وزارتخانه برای حمایت از پژوهشگران و فناوران است.
رضایی فر ادامه داد: نظام ایدهها و نیازها به عنوان دستاوردی بزرگ در معاونت فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تدوین شد.