به گزارش خبرنگار مهر، نادر نورایی ظهر پنجشنبه در مراسم تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاههای استان کرمانشاه که با حضور پروفسور شمسی پور سرآمد علمی کشور، مدیرکل آموزش و پرورش و تعدادی از اساتید دانشگاهی در دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه رازی برگزار شد، اظهار کرد: بر اساس تأکیدات مقام معظم رهبری شرکتهای دانشبنیان بسیار مورد توجه قرار گرفتهاند.
وی با اشاره به حمایتهای استان کرمانشاه از شرکتهای دانش بنیان و واحدهای فناور، افزود: تاکنون ۸۷ میلیارد تومان برای این واحدها و شرکتهای دانش بنیان تصویب شده است که پروژههای آن باید در این راستا به مرحله اجرا برسد.
مدیرکل دفتر برنامه ریزی، نوسازی و تحول اداری استانداری کرمانشاه تصریح کرد: حمایت از دانش آموزان یکی از مسائل مهم در جامعه امروز است که انتظار میرود در بحث تربیتی و پرورش نخبگان و پژوهشگران تلاشهای بیشتری صورت گیرد.
نورایی با تاکید بر مسئله حمایت از اشتغال همه جانبه در استان کرمانشاه، خاطر نشان کرد: فعالیت دانش بنیانها باید به سمتی برود که باعث اشتغال آفرینی باشد که تحقق این امر نیازمند افرادی است که با ارائه برنامههای مناسب راهگشای این مشکل باشند.
وی با بیان اینکه دانشجویان فارغالتحصیل در برخی از رشتهها پس از اتمام تحصیل بازار کار برای فعالیت ندارند، عنوان کرد: مهارت آموزی و توجه ویژه به اجرای این طرح در دانشگاهها مسئله مهمی است که در دانشگاهها با کمک فنی و حرفهای و پارک علم و فناوری میتواند به ایجاد اشتغال و مهارت آموزی دانشجویان کمک مؤثری داشته باشد.
مدیرکل دفتر برنامه ریزی، نوسازی و تحول اداری استانداری کرمانشاه بیان کرد: به منظور اهمیت و جایگاه فناوری، دانشبنیان و اشتغالزایی در استان کرمانشاه حمایت و تأمین بودجه در صورت ارائه برنامهها لحاظ خواهد شد و از افرادی که طرح و یا پیشنهاد خاصی در این زمینه دارند تقاضا میشود که ارائه طرح کنند.
نورایی در پایان پس از تاکید بر ۲ برابر شدن بودجه پژوهش به عنوان عامل پیشرفت استان کرمانشاه، اضافه کرد: به منظور ارتقا سطح سواد و مهارت آموزی و تربیت افرادی همچون دکتر شمسی پور که امروز باعث سر بلندی استان کرمانشاه شدند نیازمند تغییراتی در ساختار آموزشی و نیز مهارت آموزی بیشتر هستیم.