به گزارش خبرگزاری مهر، کتاب «وزیر قلابی» نوشته محمدعلی جعفری بهتازگی توسط انتشارات شهید کاظمی چاپ و روانه کتابفروشیها شده است.
وقتی صحبت از شهدا و رزمندگان مدافع حرم به میان میآید زبان قاصر میشود از بیان ایثار، فداکاری، دلاوری، شهامت و شهادت طلبی مردانی که شجاعانه و غیرتمندانه برای دفاع از حریم اسلام ناب محمدی (ص) پای در رکاب جهاد کردند و صبورانه اذن رفتن گرفتند. رفتن در مسیری که حقیقت را معنا و شهادت را به ارمغان داشتند.
کتاب «وزیر قلابی» از آن دست کتابهایی است که رنج و سختی که یک بسیجی به جان میخرد که نامش در اوج گمنامی در لیست مدافعین حرم عقیله بنی هاشم نوشته شود.
محمدعلی جعفری نویسنده اینکتاب، پیشتر با آثاری چون عمار حلب، سربلند، آرام جان، قصه دلبری، جاده یوتیوب و… به جامعه کتابخوان معرفی شده است.
وزیر قلابی، روایت یک نفوذ است؛ شاید هم روایت رسیدن. راوی این ماجرای واقعی؛ خودش نیست، وزیر بودن را از رفیقش قرض گرفته تا با آن زندگی کند و به خواستهاش برسد. رفتن به کمپ مهاجران، انکار ایرانیبودن، تغییر زبان و لهجه و قیافه، همه و همه این شگردها برایش میارزد تا وزیر شود و وزیر بماند. و تازه، این اول دردسرهایش است در این مسیر پر تلاطم، پیش از آنکه حقیقت ماجرا برملا شود...
در برشی از کتاب میخوانیم:
«مه خاکآلود که کمی خوابید، کیوسک نگهبانی اردوگاه خودش را نمایاند. سرانجام سفرمان همین اتاقک آهنی بود. کیوسک و نگهبانش، تنها علامتهای زندگی وسط آن بیابان بودند. هیچ موجود دیگری در این برهوت پیدا نمیشد. این مکعب فلزی و زنگزده، خط شروع زندگی جدیدم بود. باید از این به بعد بندبازی میشدم که روی طناب باریک مرگ قدم میزند و بالاوپایین میپرد. قرار بود وزیر شوم؛ یک وزیر قلابی.»