مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری فدراسیون تنیس و سازمان منطقه آزاد جزیره کیش برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری فدراسیون تنیس و سازمان منطقه آزاد جزیره کیش امروز یکشنبه با حضور دبیرکل کمیته ملی المپیک، رئیس فدراسیون تنیس، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد و سرپرست فدراسیون ورزش‌های بادی و ساحلی در کمیته ملی المپیک برگزار شد.

کشاورز: جزیره کیش یک جزیره ورزشی است

مهدی کشاورز که مدیریت سازمان منطقه آزاد جزیره کیش را بر عهده دارد در این مراسم گفت: ورزش یکی از ظرفیت‌های خوب جزیره کیش است، تنیس هم از رشته‌هایی اینکه قابلیت‌های محیطی و زیر ساخت‌های لازم را دارد، با کمک فدراسیون می‌توانیم باعث پیشرفت این رشته شویم.

وی با بیان اینکه برگزاری والیبال برفی در برنامه است، خاطرنشان کرد: یک سالن داریم که در دمای ۵ درجه زیر صفر است. احداث کمپ بین‌المللی تنیس را هم مدنظر داریم که اطلاع‌رسانی خواهد شد.

کشاورز با بیان اینکه یکی از ظرفیت‌های گردشگری در جزیره کیش مقوله ورزشی است، ادامه داد: اولین زمین چمن هیبریدی در ایران در کیش افتتاح شده است، زیرساخت فنی و طبیعی آن هم وجود دارد، ۱۴ کورت تنیس در زمانی کوتاه آماده شده و ۵ سالن اسکواش هم داریم.

مدیریت سازمان منطقه آزاد کیش تصریح کرد: تکمیل زمین تیروکمان هم در برنامه است، برای دوومیدانی بین‌المللی هم امکان برگزاری و میزبانی مسابقات را داریم. مجموعه سوارکاری بلااستفاده‌ای هم در کیش وجود داشت که به زودی به منظور احیا واگذار می‌شود.

کشاورز با بیان اینکه پایه و اساس دو فدراسیون جدید به‌نام‌های بادی و ساحلی و بادبانی هم در کیش بنا نهاده شده است، گفت: می‌خواهیم تا سه چهار سال آینده جزیره کیش را به یک جزیره ورزشی تبدیل کنیم. تقریباً همه امکانات را در بازدید اخیر مسئولان کنفدراسیون‌های آسیایی برای میزبانی از تورنمنت‌های بین‌المللی داشته‌ایم.

وی در بخش پایانی صحبت‌هایش گفت: در جلسات با مسئولان زیرساخت‌هایی که باید برای میزبانی را فراهم کنیم، عرضه کردیم. نواقصی هم هست که باید برطرف کنیم اما با یک درایت ظرف ۲ تا ۳ سال آتی می‌شود به عنوان جزیره نمونه ورزشی باشیم. وزیر ورزش و جوانان با احداث دبیرخانه دائمی کرسی‌های ورزشی در کیش موافقت کرده تا به نتیجه نهایی برسند.

مناف هاشمی: کیش دومین پایگاه ورزش کشور می‌شود

مناف هاشمی دبیر کل کمیته المپیک در این نشست گفت: در همین مدت کوتاه حضور در کمیته بیش از ۳ - ۴ بار درباره ظرفیت‌های منطقه‌آزاد کیش رایزنی و پیگیری کردیم و بازدیدی هم داشتیم.

وی ادامه داد: پتانسیل خوبی برای ورزش ایران و تشکیل کمپ‌های تیم‌های همه رشته‌های ورزشی در آنجا وجود دارد. تعدادی از این ظرفیت‌ها مطرح شده و امید به تفاهمات بیش‌تر در راستای پایگاه ورزشی شدن جزیره کیش داریم تا پس از آکادمی ملی المپیک، پایگاه دوم‌مان باشد. این ظرفیت‌ها پاسخ‌گوی قسمت زیادی از ورزش ما و حتی سایر کشورهاست.

عزیزی: میزبان ٩ رویداد بین المللی هستیم

داوود عزیزی رئیس فدراسیون تنیس نیز در نشست خبری پس از امضای تفاهم‌نامه گفت: در سال آتی میزبان ۹ رویداد بین المللی زیر ۱۸ سال در گریدهای ۳ تا ۵ هستیم و ۸ رویداد آسیایی زیر ۱۴ و ۱۶ داریم. مسابقات زیر ۱۲ سال قهرمانی غرب آسیا در تهران را برای اولین بار پس از انقلاب میزبانی می‌کنیم و در حال گرفتن مجوزهای نهایی میزبانی مسابقات فیوچرز در کیش هستیم. قبل از مسابقات دیویس‌کاپ، در صدد میزبانی از این رویداد هستیم.

وی در پاسخ به پرسشی که در رابطه با پایلوت شدن کیش برای اردوهای تیم ملی مطرح شد، تصریح کرد: زمین‌های کیش بازسازی شده است. همیشه در ۶ ماهه دوم سال، مسابقات تنیس به سمت کیش می‌رفت و می‌خواهیم درباره جزیره قشم هم این را داشته باشیم تا انحصاری نباشد. چندین سفر به قشم هم انجام شده و درصدد هستیم. جشنواره ۵۸ روزه آتی طولانی‌ترین جشنواره ما خواهد بود.

عزیزی همچنین در مورد عدم توازن عدالت در اختصاص پاداش به ملی‌پوشان فوتبال و تنیس گفت: انتظار می‌رود عدالت در هر زمینه‌ای باشد، چون عدالت چیز خوبی است. نگاه ویژه به فوتبال باید به همه رشته‌ها باشد. اینکه تیم ملی فوتبال در یک رویداد باشد و دو باخت و یک برد بگیرد و آن استقبال‌ها پیش بیاید، اتفاق خوبی است اما باید برای همه رشته‌های کم‌برخوردار مثل تنیس هم صورت بگیرد.

رئیس فدراسیون تنیس تاکید کرد: ما هم می‌توانیم به سنوات گذشته برگردیم، نه اینکه برای ابتدایی‌ترین کار که تامین زمین تمرین است به شرکت توسعه یا باشگاه‌داران نگاه کنیم.

رئیس فدراسیون تنیس در پاسخ به پرسش خبرنگار مهر که در رابطه باالحاق پدل به این فدراسیون مطرح شد نیز گفت: پدل قبلاً در قالب یک انجمن برای فدراسیون تنیس بوده، بنا به دلایلی به فدراسیون اسکواش رفت اما طی مکاتباتی از سوی فدراسیون جهانی، به وزارت ورزش ابلاغ شد و جلساتی صورت گرفت که نتایج بررسی کارشناسی با این رسید که پدل برای تنیس است و باید به خواستگاری اول خود برگردد. دو هفته‌ای است که این اتفاق شکل گرفته و منتظر بازگشت رئیس انجمن پدل به ایران برای انجام امور نهایی هستیم.

عزیزی در رابطه با زیرساخت‌های پدل در ایران تاکید داشت: مذاکراتی درباره زیرساخت‌های پدل با مدیرعامل کیش داشتیم تا مسابقات را آنجا برگزار کنیم. زیرساخت‌هایش در تهران و برخی نقاط کشور محدود رشد کرده و نسبت به کشورهای همسایه خیلی کم است. در امارات ۸۰۰ کورت پدل داریم و ما خوب عمل نکرده‌ایم. باشگاه‌های تنیس را باید به ترویج پدل تشویق کنیم و به دنبال واردات زمین‌های پرتابل پدل بودیم که انجام نشد. می‌خواهیم لیگ یا جام حذفی پدل را به شکل منظم برگزار کنیم.

وی همچنین با بیان اینکه مذاکراتی از سوی وزیر با شرکت توسعه صورت گرفته و منتظر تصمیم نهایی هستیم، ادامه داد: به‌جز بحث لیگ، زمین دیگری از شرکت توسعه نگرفتیم و در این هفته یا هفته بعد برای یک بار هم که شده می‌خواهیم با وزیر کار را نهایی کنیم. باشگاه‌ها به ما خیلی کمک می‌کنند و همیشه زمین تنیس را رایگان در اختیارمان گذاشته‌اند.

عزیزی در پایان در مورد جلسه با روسای فدراسیون‌های جهانی گفت: در جلسه با اگریتی و رئیس فدراسیون جهانی پدل، مذاکرات خوبی درباره تنیس و رشد آن صورت گرفت که با توجه به فضایی که برای ما در خارج از کشور ساخته نشده، توانستیم میزبانی‌مان را حفظ کنیم و می‌خواهیم فیوچرز را برگردانیم. جوایز آن از سوی فدراسیون جهانی مشخص شده و هر کس در جدول اصلی بازی کند، جوایزش را دریافت می‌کند. مجبوریم ۲ هفته را بگیریم چون به پیک عید و ماه رمضان می‌گیریم که جایزه‌اش ۵۰ هزار دلار است.