سرهنگ داود معظمی گودرزی، رئیس پلیس فتا تهران بزرگ در گفتوگو با خبرنگار مهر گفت: شخصی به پلیس فتا مراجعه و مدعی شد در یکی از کشورهای خارجی خانهای خریدم و وقتی که خواستم هزینه آن را به حساب فروشنده حواله کنم، در فضای مجازی جستجو کردم و با یک صرافی آنلاین در اینستاگرام آشنا شدم.
این مقام انتظامی گفت: شاکی در ادامه اظهاراتش عنوان کرد با ادمین این صفحه اینستاگرامی که خانمی خوش صحبت بود گفتگو کردم و قرار شد در مرحله اول دو میلیارد ریال پول به حساب صرافی واریزکنم تا این مبلغ به ارز مورد نظر بنده تبدیل شود و به حساب فروشنده در کشور مد نظر حواله شود، اما متأسفانه پس از واریز وجه دیگر پاسخی از سوی آن صفحه دریافت نکردم و تماسهای من پاسخ داده نشد.
وی افزود: رسیدگی به پرونده در دستور کار قرار گرفت و با اقدامات تخصصی همکاران بنده در پلیس فتا مشخص شد یک زن و مرد با جعل عنوان یک صرافی معتبر در شبکههای اجتماعی اقدام به کلاهبرداری میکند.
سرهنگ گودرزی عنوان کرد: پس از تحقیقات تکمیلی متهمین که یک زن و شوهر بودند در فضای مجازی شناسایی شدند و پس از تشریفات قضائی هر دو نفر با رعایت حقوق شهروندی در یکی از مناطق شمالی تهران دستگیر و به پلیس فتا منتقل شدند.
این مقام مسئول اظهار داشت: این مجرمین سایبری بعد از حضور در پلیس فتا بزه انتسابی را انکار کردند اما پس از روبه رو شدن با شاکی و مشاهده مستندات پرونده لب به اعتراف گشودند و به کلاهبرداری از پنج نفر با این روش به مبلغ حدود ۱۰ میلیارد ریال اقرار کردند.
رئیس پلیس فتا تهران بزرگ به شهروندان توصیه کرد: در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی تحت هیچ شرایطی به هویتها،فروشگاههای مجازی نامعتبر، صرافیهای آنلاین و افراد ناشناس اعتماد نکنید و نقل و انتقالهای خود را از طریق مراجع قانونی و دارای مجوز از بانک مرکزی انجام دهید و هر گونه مورد مشکوک را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir با ما درمیان بگذارید.