به گزارش خبرنگار مهر، سیدمجید امامی روز دوشنبه در جلسه کارگروه مد و لباس ایرانی در آذربایجان غربی افزود: در قالب این سامانه از افرادی که در آن ثبت نام کنند، هم حمایت شده و هم زمینه نظارت بهتر در این عرصه فراهم میشود.
وی به سیاستهای حمایتی از بازآفرینی لباسهای سنتی اشاره کرد و گفت: در این راستا از هر طراح و جریانی که نشانها والمان های سنتی را بتواند بروز آفرینی کند حمایت جدی میکنیم.
امامی خاطرنشان کرد: امروز این توان را داریم تا با به کارگیری همه ظرفیتها در حوزه مد و لباس علاوه بر تولید انبوه داخلی برای صدور الگوی ایرانی اسلامی گام برداریم.
وی با اشاره به برنامه ریزی ویژه برای فعالیت کوثر و فعال در این عرصه گفت: در این راستا، طرح باشگاه مد و لباس ایرانی اسلامی در کشور آغاز شده و در بخشهای مختلف اجرایی میشود.
دبیر کارگروه ساماندهی مدل و لباس کشور اضافه کرد: در این راستا تسهیلات ویژهای در نظر گرفته شده که مورد موافقت دولت است و در صورت تصویب مجلس از سال آینده، پرداخت آن آغاز میشود.
وی افزود: هدف کلی در این بخش، کمک به فعالان عرصه مد و لباس ایرانی اسلامی و اعطای تسهیلات برای توسعه فعالیتها در این بخش است.
مسئول کارگروه ساماندهی مد و لباس ایرانی اسلامی ادامه داد: با اجرای این طرح قصد داریم تا با همراهی فعالان این عرصه، زمینه عفاف، زیبایی و ارزانی را بیش از پیش در مد و لباس ایرانی اسلامی ایجاد کنیم.
وی با اشاره به برنامه ریزی برای برگزاری نمایشگاه ۲ ماهه مد و لباس ایرانی اسلامی در تهران از نیمه دی تا نیمه اسفند، گفت: این نمایشگاه در مصلای تهران برگزار میشود و فعالان این عرصه از نقاط مختلف کشور میتوانند در آن حضور یابند.
امامی تاکید کرد: امیدواریم نمایشگاههای مشابهی نیز در استانها به ویژه استانهای دارای ظرفیتی نظیر آذربایجان غربی برگزار شود که قول میدهیم از آنها حمایت کنیم.
مسئول کارگروه ساماندهی مد و لباس ایرانی اسلامی همچنین با اشاره به لزوم توجه ویژه به حوزه آموزش در طراحی لباس و مد ایرانی اسلامی یادآور شد: در صدد هستیم در این راستا مدرسه ملی طراحی را توسعه دهیم که البته این راهکار بلندمدت است.
در این جلسه فعالان عرصه لباس و مد آذربایجان غربی به بیان دغدغهها و مشکلات خود پرداختند.