به گزارش خبرنگار مهر، جهانگیر بائی لاشکی صبح یکشنبه در کمیته پژوهش استان اظهار داشت: مازندران به واقع شدن در حوزه ساحلی با محدودیتهایی برای استقرار صنایع مواجه است اگر چه اقلیم استان ملاحظات زیست محیطی خاصی را در استان ایجاد کرده است.
وی با بیان اینکه محدودیتهای سبب شده در استقرار صنایع بزرگ و مادر با موانعی روبرو شویم، گفت: در عین مازندران به دلیل زیرساختی و همسایگی با کشورهای آسیای میانه سبب شده تا به عنوان کانون مهم اقتصادی در کشور تبدیل شود.
وی گفت: مازندران یکی از قطبهای تولید صنایع سلولزی، ام دی اف و نئوپان، تولید کاغذ است و ۹۰ درصد کاغذ چپ و تحریر کشور در استان تولید میشود و قطعه سازهای خوبی در استان فعالیت میکنند.
بائی لاشکی رتبه مازندران را در ذخیره مواد معدنی از جمله فلورین و گرانیت در کشور اول دانست و گفت: در تولید ذغال سنگ رتبه دوم داریم و به دلیل محدودیتهای زیست محیطی نتوانستیم از ظرفیتهای موجود استفاده کنیم.
معاون صمت مازندران یادآور شد: سهم بخش صمت در ارزش افزوده استان ۱۹.۷ درصد بر اساس اعلام پژوهشکده مرکز آمار است و از این میازن سهم معدن دو درصد است.
وی ادامه داد: در حوزه قطعه سازی، کارخانه تولید خودرو در بابل وجود دارد که سالانه ۳۵ هزار دستگاه خودرو پژو پارس تولید میکند.