به گزارش خبرگزاری مهر، سفیران حمایتهای روانی و اجتماعی با نام «سحر» شناخته میشوند و تیمهای ۶ استان منطقه ۵ هلال احمر پس از شرکت در کارگاه آموزشی در بوشهر، در ساحل تمرین آمادگی را با حضور دانشآموزان چند مدرسه ابتدایی برگزار کردند.
دبیرکل جمعیت هلال احمر گفت: بهدلیل بحرانخیز بودن کشور ایران در بلایای طبیعی و غیرطبیعی، هلالاحمر باید در زمینههای گوناگون در کنار مردم باشد که یکی از این بخشها، امداد روانی و آرامشبخشی به مردم حادثهدیده است.
یعقوب سلیمانی با اشاره به اینکه این کار مهم نیاز به آموزش دارد، افزود: آخرین دوره مربیان و فرماندهان تیمهای سحر منطقه ۵ امروز در بوشهر آموزشهای بهروزی را دیدند و تا امروز نزدیک به ۶۰۰ نفر در اردوهای منطقهای در کشور این آموزشها را دیدهاند.
وی اضافه کرد: این ۶۰۰ مربی و فرمانده در استانهای خود به ۵ هزار و ۴۰۰ نفر آموزش خواهند داد تا در هنگام بحران در کنار تغذیه و اسکان، با حضور میدانی برای کاهش دردها و آرامشبخشی به آسیبدیدگان از حوادث مانند زلزله و سیل، کار روانی انجام دهند.
دبیرکل جمعیت هلال احمر افزود: با توافقی که با وزارت آموزش و پرورش خواهیم داشت برنامه داریم تا در هر خانه یک امدادگر داشته باشیم.
وی همچنین گفت: هشتمین خانه هلال حوزههای علمیه کشور نیز در حوزه علمیه بوشهر راهاندازی شد که کار آن آموزش کارآمدی و توانمندسازی در هنگام بحران است.
سلیمانی یکی از اهداف هلالاحمر را حفظ و انسجام جامعه آموزشدیده این جمعیت دانست و گفت: برای نگهداشت و بهره جستن مناسب از این افراد باید برنامهریزی عمیقی شود که استان بوشهر در این زمینه از جمعیتهای موفق کشور است.
رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر هم گفت: فرماندهان تیمهای سحر که در دورههای منطقهای آموزش دیدهاند باید تا آخر امسال در هر شهرستان کشور یک تیم سحر را آماده کنند.
محمد گلفشان افزود: تیمها باید از افراد همان شهرستان باشند تا با آشنایی که از فرهنگ و آداب آن منطقه دارند در هنگام بحران به محل وقوع حادثه فرستاده شوند و کارساز باشند.
وی خبر داد که سال ۱۴۰۲ مسابقه المپیاد برای تیمهای سحر را برگزار خواهیم کرد تا نشان دهد کدام تیمها به عملکرد خود توجه جدی دارند.
گلفشان گفت: تیمهای سحر در متروپل، زلزله هرمزگان و آذربایجان غربی پاسخ خوبی دادند و امیدواریم این حمایتهای روانی در هنگام بحران در هر نقطه احتمالی بهخوبی انجام شود.