خرم‌آباد- مدیر مرکز نوآوری معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان گفت: رویداد «ایده‌شو» دانشجویی با عنوان «علوم پایه و کارآفرینی» در این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، سروش آزادبخت امروز پنج شنبه در رویداد ایده‌شو دانشجویی دانشگاه لرستان، با موضوع «علوم‌پایه و کارآفرینی»، اظهار داشت: ایده شو، رویدادی است که افراد، توانمندهای خود را در ایده‌پردازی، بیان ایده و انتقال آن به دیگران، محک می‌زنند؛ در واقع ایده شوها رویدادهایی برای کارآفرینی هستند که افراد این فرصت را پیدا می‌کنند تا در محیطی دوستانه به بیان ایده‌های نوآورانه، بپردازند.

وی، عنوان کرد: در این رویداد، افراد، علاوه بر ایده‌پردازی، نحوه تشریح ایده خود را می‌آموزند و از طرفی ایده‌هایشان برای راه‌اندازی یک کسب و کار نوپا را در معرض نقد قرار می‌دهند.

مدیر مرکز نوآوری معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان، افزود: کمک به توسعه، هدایت و حمایت از ایده‌ها برای تجاری‌سازی آن‌ها و ایجاد تسهیلات لازم ادامه فعالیت‌ها، از مهم‌ترین اهداف برگزاری رویداد ایده‌شوی دانشجویی است.

آزادبخت، گفت: در این رویداد، تعداد ۱۹ ایده دریافت شد که طی دو مرحله داوری ابتدایی از بین آن‌ها ۱۳ ایده برتر برای ارائه حضوری در آئین پایانی این رویداد برگزیده و در نهایت، پس از ارائه حضوری، سه ایده برتر معرفی شدند.

بنا بر این گزارش، در رویداد ایده شو دانشجویی، مدت زمان ارائه ایده‌ها، پنج دقیقه است و ایده‌پردازان، سه دقیقه فرصت دارند به پرسش‌های داوران، پاسخ دهند، پس از ارائه ایده‌ها توسط دانشجویان، بر اساس تصمیم هیئت‌داوران، از تعداد ۱۳ ایده منتخب، سه ایده به نام‌های «به کارگیری امواج نوری مادون قرمز بی‌خطر برای ساخت پیانو فتونیک» ارائه شده توسط «نگار فضایلی» و «نگین فضایلی»، «ساخت و مطالعه ظرفیت ذخیره‌سازی هیدروژن در نانو کامپوزیت‌ها»، ارائه‌شده توسط «فاطمه محمودی»، «فریبا موسوی‌عزیزی»، «فاطمه بازوند»، «سمیه عیسوند» و «تهیه ماسک یا پارچه‌های از جنس نانو الیاف معدنی به‌دلیل خواص ضدویروسی‌شان»، ارائه‌شده توسط «ندا عبدی»، به‌ترتیب به‌عنوان ایده‌های اول تا سوم برگزیده شدند و با اهدای لوح تقدیر و جایزه، از ایده‌پردازان برتر، تجلیل شد.