به گزارش خبرنگار مهر، رحیم یونسی عصر پنجشنبه در تشریح عملکرد اداره کل در ۹ ماهه سال جاری با بیان اینکه آموزشهای فنی و حرفه ای بستری برای تربیت نیروی متخصص و کارآفرین در جهت جهش و رونق تولید و اشتغال است، اظهار کرد: بیش از ۲۰ هزار نفر دوره در نه ماهه اول سالجاری ۲۰ هزار و ۴۳۹ نفر دوره با هدف توانمندسازی نیروی انسانی و افزایش تولیدات در اردبیل ارائه شد.
وی افزود: توانمندسازی نیروی انسانی عامل اصلی بهرهوری نیروی کار، کاهش ضایعات و افزایش تولیدات و در نهایت تحقق شعار مقام معظم رهبری است که آموزشهای مراکز آموزشی این اداره کل با محوریت توانمندسازی نیروی کار استان با هدف تحقق اهداف یاد شده انجام میشود.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان اردبیل با اشاره به اینکه ارائه آموزشهای مهارتی در دو بخش دولتی و غیردولتی با بهرهگیری از مربیان مجرب و امکانات و تجهیزات کارگاهی، مطابق با استانداردهای آموزشی سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور افزود: بیش از ۲۰۷ آموزشگاه آزاد فنی و حرفهای در سطح استان در حال فعالیت هستند که ر این آموزشگاهها بیش از ۷۰۰۰ هزار نفر دوره آموزشی در مدت ۹ ماهه سالجاری با هدف توانمندسازی مهارت آموزان در اردبیل برگزار شد.
یونسی به فعالیت ۴ هزار و ۵۰۷ نفر دوره در بخشهای دولتی مراکز ثابت شهری و سیار اشاره کرد و گفت: همچنین ۳۸۳ نفر دوره در راستای مهارت افزایی دانشجویان برای دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشجویی و یک هزار و ۸۴۵ نفر دوره در راستای تفاهم نامه با نیروهای مسلح و افزایش مهارت سربازان وظیفه در بخش پادگان از آموزشهای رایگان مهارتی بهرهمند شدند.
وی خاطر نشان کرد: یک هزار و ۱۹۷ نفر دوره با هدف توانمندسازی روستاییان و جلوگیری از مهاجرت آنان به شهرها و یک هزار و ۹۳۵ نفر دوره جهت کمک به بازگشت آنها به جامعه و ادامه زندگی سالم، ۸۳ نفر دوره در عشایر و ۷۹۴ نفر دوره زنان خانه دار و بدسرپرست نیز از این دورهها استفاده کردند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان اردبیل افزود: در سایر گروههای هدف ۱۸ گانه آموزشی اداره کل نیز ۳ هزار و ۴۱۶ نفر دوره و در مجموع ۱۲ هزار و ۵۰۷ هزار نفر دوره در خوشههای صنعت، خدمات، فرهنگ و هنر و کشاورزی از آموزشهای رایگان مهارتی بهره مند شدند.