سیدحجت فتاحی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: با توجه به ضریب نفوذ بالای تلفن همراه در بین اقشار مختلف مردم استفاده از این وسیله در حین رانندگی بسیار خطرآفرین است.
وی با اشاره به اینکه رانندگی در معابر شهری نیاز به هوشیاری و تمرکز با حواس کامل از سوی راننده وسیله نقلیه دارد، خاطرنشان کرد: داشتن آگاهی و هوشیاری کامل در حین رانندگی سبب میشود تا راننده در شرایط بروز خطر عکسالعمل به موقع و مؤثری از خود نشان دهد
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان اردبیل تصریح کرد: اگرچه در مجموع میل به انجام رفتارهای پرخطر رانندگی در بین رانندگان پایین است اما تحریکجویی، پرخاشگری و خشم باعث تشدید و سلامت روان باعث تضعیف آن میشود.
فتاحی گفت: درگیر کردن ذهن با موارد مختلف از جمله تلفن همراه در حین رانندگی سبب میشود تا راننده قادر به تشخیص مسیرهای صحیح و حفظ فاصله مناسب خود با سایر خودروها نباشد و همچنین در رؤیت به موقع خطر با تأخیر مواجه شود.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان اردبیل به رانندگانی که قصد استفاده از تلفن همراه در حین رانندگی را دارند توصیه کرد؛ حتماً خودروی خود را در محل مناسبی پارک کرده و پس از اتمام مکالمه به ادامه مسیر بپردازد تا از تبعات سو استفاده از تلفن همراه در حین رانندگی در امان باشند.
فتاحی آمار بالای تصادفات در زمان استفاده از تلفن همراه حین رانندگی را یادآور شد و بیان کرد: رانندگانی که با تلفن همراه صحبت میکنند تا چهار برابر و رانندگانی که متن میفرستند تا هشت برابر نسبت به رانندگانی که هیچکدام از این رفتارهای پرخطر را انجام نمیدهند، احتمال تصادفشان بالاتر است.