به گزارش خبرنگار مهر، سید جواد طاهری بعد ازظهر دوشنبه در نشست خبری با خبرنگاران با اشاره به برخی شایعه پردازیها در خصوص برداشت رسوبات جزیره منجیل، اظهار کرد: رسوب برداری از پشت سد منجیل شایعه است.
وی با بیان اینکه احیای جزیره دغدغه مدیریت شهری منجیل است، افزود: ساماندهی جزیره منجیل پیچیدگی اداری دارد که باید حل شود و در این راستا جلسات مستمری با مسئولان استانی تشکیل شده و حتی با سرمایه گذار توانمندی صحبتهای اولیه صورت گرفته است.
معادن هیچ منافعی برای منجیل ندارد
رئیس شورای اسلامی شهر منجیل، احداث ایستگاه راه آهن را مطالب جدی شهروندان منجیل دانست و بیان کرد: این پروژه به دلیل چالشهای اعتباری بلاتکلیف رها شده است.
طاهری با بیان اینکه معادن هیچ منافعی برای منجیل ندارد، گفت: یکی از دغدغههای شهرک ایثارگران تردد خودروهای سنگین از داخل شهرک بود که با احداث ۲ کیلومتر راه دسترسی این مسئله حل شد.
وی با تاکید بر لحاظ ۵ درصد سود معادن برای عمران و آبادانی شهر، افزود: معدنی که منابع شهر را استخراج میکند باید منافعش در راه عمران شهری هزینه شود.
رئیس شورای اسلامی شهر منجیل با بیان اینکه احداث دانه بندی شن و ماسه خارج از محدوده شهری است، گفت: مجوز احداث این معدن در سنوات گذشته اخذ شده است و صدور مجوزها در شورای ششم نبوده که این اعضا پاسخگو باشند.
وی تعامل و همدلی محور اصلی شورا و مدیریت شهری منجیل عنوان کرد و افزود: چند صدایی در بین اعضای شورا وجود ندارد و با استمرار این روش در راستای حل مشکلات شهری هستیم.
مجتمع فرهنگی شهرک ایثارگران منجیل ۲۵ سال مغفول مانده است
سید محمد حسینی عضو شورای اسلامی شهر منجیل هم در این نشست با بیان اینکه مجتمع فرهنگی شهرک ایثارگران ۲۵ سال مغفول مانده است، اظهار کرد: اولویت اصلی در بخش فرهنگی اجرای پروژه نیمه تمام مجتمع فرهنگی ایثارگران است.
وی با تاکید بر ساماندهی روند پروانه سپاری در بخشهای مختلف، افزود: روند اداری اعطای پروانه ساخت و ساماندهی پروندهها به روزرسانی شود.
عضو شورای اسلامی شهر منجیل با اشاره به عزم مدیریت شهری در تجهیز و نوسازی ناوگان خودرویی این شهر، بیان کرد: برخی خریدهای ناوگان خودرویی و تجهیز امکانات در شهر به نفع شهروندان و در راستای خدمات رسانی مطلوب است.
پساب شرکتهای زیتون ساماندهی شود
ذکا اسدی عضو دیگر شورای اسلامی شهر منجیل هم در این نشست، اظهار کرد: پساب زیتون در شهرک بابائیان و ایثارگران منجیل موجب ناراحتی مردم شده است.
وی با تاکید بر ساماندهی پسابهای شرکتهای آلاینده در اطراف شهرک ایثارگران منجیل، افزود: انتقال پسابهای ناشی از خروجیهای شرکتها از طریق لوله گذاری اقدام اولیه و به عنوان یک مُسکن است.
عضو شورای اسلامی شهر منجیل با تاکید بر تقویت فعالیتهای فرهنگی در شهر، بیان کرد: مکان مناسبی برای انجام فعالیت فرهنگی در شهر منجیل وجود ندارد که باید برای آن چاره اندیشید.
منابع مالی پایدار شهرداریها به مطالبه ملی تبدیل شود
رامین ضیایی یکی دیگر از اعضای شورای اسلامی شهر منجیل هم در این نشست با بیان اینکه شورا باید عملکردش را برای مردم تبیین کند، اظهار کرد: تعامل اعضای شورا و مدیریت شهری با خبرنگاران و اصحاب رسانه منجر گشایش در کارها میشود.
وی با اشاره به چالشهای اعتباری و مالی شهرداریها، افزود: شهرداریها در بخش مالی جاری باید حمایت شوند و منابع مالی پایدار شهرداریها به عنوان یک مطالبه ملی تبدیل شود.
عضو شورای اسلامی شهر منجیل با بیان اینکه پرداخت حقوق و دستمزد دغدغه اصلی شهرداران شده است، گفت: شهرداری منجیل فقط ۸۰۰ میلیون تومان حقوق و بیمه پرداخت میکند با این منابع مالی چطور میتواند به کارهای عمرانی بپردازد.
ضیایی با اشاره به وجود حریم در نقاط مختلف شهر شهر منجیل اضافه کرد: حریمها جلوی توسعه و عمران و آبادانی شهر را گرفتند.
وی با تاکید بر لزوم دقت در برنامه نویسی طرح جامع تفصیلی شهر منجیل، افزود: طرح جامع تفصیلی دورنمای ۲۰ سال آینده شهر را ترسیم میکند و باید دقت بیشتری در آن صورت گیرد.
شهرداریها محل درآمد دستگاههای اجرایی نیستند
عضو شورای اسلامی شهر منجیل با بیان اینکه شهرداریها قلک دستگاههای اجرایی نیستند، گفت: باید نگاه مالی برخی دستگاههای اجرایی از شهرداریها برداشته شود.
ضیایی با اشاره به شائبههایی مبنی بر برداشت رسوبات سد منجیل و عواقب زیست محیطی آن برای این شهر، اضافه کرد: بیش از ۷۰۰ میلیون متر مکعب خاک رس در سد منجیل رسوب شده است که برخی سودجویان و سوداگران شن و ماسه این رسوبات را با شن و ماسه اشتباه گرفتند.
وی با بیان اینکه فاصله بین انتظارات و اختیارات مهمترین چالش جامعه شورایی است، افزود: مردم از شوراهای اسلامی انتظارات زیادی دارند که بعضاً از حوزه اختیاری آنها خارج است.
عضو شورای اسلامی شهر منجیل با اشاره به وجود پادگان در این شهر، اضافه کرد: تجاری سازی در این پادگان در بخشهای مختلف سبب شده تا کسبه و بازار شهر منجیل از رونق بیافتد.