حجت الاسلام عسگر دیرباز در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه دشمنان با نشانه رفتن بنیان خانوادهها به دنبال گسستگی در جامعه اسلامی هستند گفت: در حال حاضر اگر ازدواجها به طلاق منجر میشود این امر نشانگر نفوذ فرهنگ غرب است بر همین اساس الگو قرار دادن سیره و منش حضرت فاطمه (س) موجب استحکام بنیان خانوادهها میشود.
وی ضمن تسلیت شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) به جهان اسلام اظهار داشت: ایام فاطمیه به عنوان بهترین فرصتی محسوب میشود که میتوان به بازخوانی سیره اخلاقی و اجتماعی بانوی دو عالم پرداخت و در این زمینه حضرت زهرا (س) سعادت دنیوی و اخروی را رقم میزند.
حجت الاسلام دیرباز افزود: بانوی دو عالم سراسر نور و معنویت بود که در جامعه کنونی باید به این مهم توجه گمارده شود که حضرت زهرا (س) با آن همه مشکلات و گرفتاریها توانست بهترین مدیریت را داشته و بهترین همسر برای حضرت علی (ع) و مادری نمونه برای فرزندانش باشد.
نماینده مردم آذربایجان غربی در مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: زنان ایمان دار و مؤمن جهان باید اخلاق و نحوه زندگی حضرت فاطمه زهرا (س) را به عنوان الگوی و نمونه زندگی خود سرمشق قرار دهند، چراکه این حضرت از نظر اخلاق، سخاوت، عبادت، اقدامات خیر خواهانه همیشه نمونه بود.
وی در خصوص مهمترین وظیفه زنان در جامعه امروز بیان کرد: امروزه خانواده در معرض آسیب هجمههای فرهنگی دشمنان قرار دارد و به نظر من اولین و مهمترین وظیفهشناسی یک خانم میتواند حفظ کانون خانواده باشد که زن در محور آن قرار دارد.
حجت الاسلام دیرباز با بیان اینکه دشمنان با نشانه رفتن بنیان خانوادهها به دنبال گسستگی در جامعه اسلامی هستند گفت: اگر ازدواجها به طلاق منجر میشود این امر نشانگر نفوذ فرهنگ غرب است بر همین اساس الگو قرار دادن سیره و منش حضرت فاطمه (س) موجب استحکام بنیان خانوادهها میشود.
وی بیان کرد: حضرت فاطمه زهرا (س) در روز ۲۰ جمادی الثانی سال پنجم پس از بعثت در مکه مکرمه به دنیا آمد و ۱۳ جمادی الاولی (به روایتی) یا سوم جمادی الثانی سال یازدهم هجری، و در سن ۱۸ سالگی در مدینه منوره به شهادت رسید.
حجت الاسلام دیرباز تصریح کرد: حضرت فاطمه زهرا (س) دختر گرامی حضرت خاتم الانبیا محمدبن عبدالله و حضرت خدیجه کبری (س) دختر خویلد، همسر مکرمه حضرت امام علی (ع) و مادر ارجمند حضرت امام حسن (ع) و امام حسین (ع) و حضرت زینب کبری (س) است.
نماینده مردم آذربایجان غربی در مجلس خبرگان رهبری به علت و چگونگی شهادت دخت نبی اکرم (ص) اشاره کرد و گفت: حضرت فاطمه (س) سرانجام پس از رحلت پدر بزرگوار (ص)، از حق خلافت همسرش که به تعیین الهی بود به شدت دفاع نمود و در جریان هجوم عمر بن خطاب (به هواداری از خلافت ابوبکر)، به خانهاش به گونهای میان درب و دیوار آسیب دیدند که علاوه بر صدمههای سخت، جنین ایشان نیز سقط شد و تازیانههای بیشماری بر جان و روح او نشست.
وی گفت: همه این رویدادهای تلخ و دردناک حضرت زهرا (س) را به بستر بیماری کشاند و به شهادت ایشان منجر شد، در مورد تاریخ شهادت جانگداز حضرت فاطمه زهرا (س) چند روایت وجود دارد که یکی بنا بر روایتی ۷۵ روز پس از رحلت پدر گرام یشان حضرت رسول اکرم (ص) در ۱۳ جمادی الاولی است و به روایت مشهورتری در سن ۱۸ سالگی و ۹۵ روز پس از رحلت پیامبر اسلام (ص) مطابق با روز سه شنبه سوم جمادی الثانی است.