عزیز میرزایی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه پروژه شمس تبریزی از مهمترین پروژههای محرک توسعه استان که عملیات احداث آن از سال ۱۳۹۵ شروع شده است، افزود: در سالهای گذشته بهدلیل عدم تخصیص اعتبار کافی و قطرهچکانی اعتبارات روند اجرای عملیات این پروژه بهکندی پیش میرفت که به همت دولت سیزدهم بعد از وفقهای طولانی این پروژه در سال جاری با اعتبار ۶۵ میلیارد ریال به پیمانکار جدید واگذار شد.
وی با بیان اینکه اعتبار مورد نیاز برای اتمام پروژه ۷۰۰ میلیارد ریال برآورد شده است، ادامه داد: با توجه به عزم جدی دولت سیزدهم در اتمام پروژههای نیمهتمام انتظار میرود این پروژه در پایان سال ۱۴۰۲ به پایان برسد.
میرزایی گفت: مساحت اجرای این پروژه هفت هزار و ۲۰۰ مترمربع با زیربنای سه هزار و ۲۰۰ مترمربع بوده و شامل فضای اصلی آرامگاه و المان، واحد اداری، سالن همایش، سالنهای موزه و نمایشگاه، کتابخانه، واحد پژوهش و تحقیقات، فضاهای رفاهی و خدماتی، آمفیتئاتر رو باز، آبنما و فضای سبز هستند.
وی با بیان اینکه ۲۰۰ میلیارد ریال از محل سفر رئیس جمهور برای تکمیل بارگاه شمس تبریزی تخصیص یافته است، تصریح کرد: روند احداث بارگاه و مجموعه فرهنگی و هنری شمس تبریزی بدون هیچ وقفهای توسط پیمانکار پروژه در دست احداث است و در تخصیص اعتبارات هیچ مشکلی وجود ندارد.
«شمس الدین محمدبن علی بن ملک داد تبریزی» بنا بر اشارههای تاریخی به احتمال زیاد در سال ۵۸۲ هجری قمری به دنیا آمد و ملقب به «شیخ پرّان» و «زر دوز» بود.
کتاب «مقالات شمس» شامل مطالب ارزندهای با موضوع عرفان است؛ این کتاب سوال و جوابهای شمس و مولانا و مریدان و منکران آنان را در بر میگیرد و توسط شاگردان وی گردآوری شد.