مشهود تقی لو در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: روند ابتلاء به کووید ۱۹ در استان زنجان رشد نامحسوس داشته است ولی با این وجود خوشبختانه طی هفتههای اخیر هیچ مورد فوت ناشی از ابتلاء به این بیماری در استان ثبت نشده است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان زنجان با بیان اینکه بر اساس آخرین رنگ بندی کرونایی از مجموع هشت شهرستان این استان ۲ شهرستان در وضعیت زرد (به نسبت پُرخطر) مابقی نیز در شرایط آبی قرار گرفت، افزود: بر این اساس از مجموع هشت شهرستان استان هم اکنون شهرستانهای ایجرود و سلطانیه در وضعیت زرد (نسبتاً پرخطر) و سایر شهرستانهای استان در وضعیت آبی قرار دارند.
وی با بیان اینکه تکمیل فرآیند واکسیناسیون و تزریق دوزهای بعدی امری مهم محسوب میشود که حساسیت و توجه جدی شهروندان در این خصوص ضروری است، ابراز داشت: با توجه به شیوع دوباره کرونا تزریق دز سوم یا چهارم واکسن کرونا زمان زیادی گذشته ضروری است افراد دز یادآور را هرچه سریعتر دریافت کنند.
تقی لو افزود: علائم سویههای جدید کرونا به ویژه در سویه XBB از حالت کلاسیک تب و سرفه به سمت علائمی همچون درگیریهای گوارشی، خستگی و سردرد تغییر کرده است.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان گفت: در حال حاضر ۱۰ بیمار مبتلا به ویروس کرونا در مراکز درمانی استان زنجان بستری هستند.
تقیلو با اشاره به آمادگی دانشگاه علوم پزشکی زنجان در ارتباط با مقابله و درمان این سویهها، گفت: در صورت بالا رفتن میزان ابتلاء و نیاز به درمان بیمارستانی این مراکز آماده ارائه خدمات به بیماران هستند.
وی لزوم رعایت دستورالعملهای بهداشتی را یادآور شد و گفت: شهروندان به شیوهنامههای بهداشتی عمل کنند و استفاده از ماسک و رعایت فاصله اجتماعی و شستشوی مداوم دستها را مورد توجه قرار دهند.