به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام والمسلمین سیدمحمدعلی آلهاشم عصر امروز دوشنبه در یادواره سرداران و ۸۴۲ شهید امنیت فرماندهی انتظامی آذربایجانشرقی که همزمان با سومین سالگرد شهادت سردار سلیمانی در مصلای امام خمینی (ره) تبریز برگزار شد، اظهار داشت: با توجه به قرار گرفتن در دهه بصیرت باید تاکید کنیم که قیام مردم در ۹ دی و حرکت غرورآفرین ملی و مذهبی مردم تبریز در ۸ دی فراموش نشدنی است.
وی با تاکید بر فداکاریهای شهید سلیمانی برای جمهوری اسلامی ایران و جهان اسلام، سرداری که پوتین در کاخ کرملین با او مینشیند و گفتوگو و مشورت میکند، افزود: صلح و آرامش آرزوی همیشگی بشر بوده که با همه تلاشها تاکنون برآورده نشده و همواره برخی با زیر پا گذاشتن هنجارها و قوانین، آرامش جامعه را بر هم زده و مقابله با خسارتها و آسیبهای این افراد نیاز به یک نیروی مقتدر دارد.
امام جمعه تبریز افزود: همه صاحبنظران اجتماعی بر لزوم وجود نیروی مقتدر انتظامی در جوامع تاکید دارند، نیرویی که در مقابل مخلان امنیت و آرامش و فساد بایستد و پیام آوری امنیت و آرامش از ثمرات وجود نیروی مقتدر انتظامی است که نه تنها در دوران دفاع مقدس نیز شهدای بسیاری را تقدیم کرده بلکه پس از این دوران و در ایام مختلف نیز در مقابله با اشرار، قاچاقچیان و البته در داخل شهرها نیز شهید تقدیم کشور، نظام و ملت کرده است.
وی، کسب رضای الهی را مهمترین تفاوت نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران با کل دنیا عنوان و اضافه کرد: محور فعالیتهای این نیرو بر اساس احکام الهی است و کافی است رفتار توأم با رأفت اما مقتدر نیروی انتظامی ما آن را با رفتار خشن پلیس کشورهایی چون آمریکا و فرانسه و آلمان مقایسه کرد تا به این تفاوت محسوس پی برد.
آلهاشم گفت: نیروی انتظامی در بخشهای مختلف کارنامه قابل قبولی دارد و خدمت به مردم زیر پرچم جمهوری اسلامی و به رهبری مقام معظم رهبری افتخاری برای پلیس ایران است و در سایه حمایت رهبری، امروز پلیس محبوبیت اجتماعی دارد و پیشتاز و پیشقدم در خدمت رسانی شایسته به مردم است.
وی خاطرنشان کرد: با این وجود متأسفانه شهادت نیروهای فراجا در مقابله با تروریستها، قاچاقچیان، اشرار به امری طبیعی بدل شده و یک اعلام خبری، تشییع و تدفین ساده همه چیزی است که درباره این شهدا انجام میشود و حتی رسانههای داخلی آن چنان که باید به شهادت این شهدا نمیپردازند و هر چند شاید مصالح امنیتی در آن دخیل باشد اما خون این شهدا که برای ملت شهید پرور ایران ریخته میشود، باید گرامی داشته شود.
نماینده ولی فقیه در استان یادآور شد: البته مردم قدردان این شهدا هستند اما مانند شهدای مدافع حرم که با اطلاعرسانی گسترده جایگاه آنان تبیین شد، باید جایگاه شهدای فراجا نیز شناخته شود تا که جامعه نسبت به این موضوع حساستر و امنیت جامعه بیشتر تقویت شود و مردم بدانند خون این شهدا برای مقابله با بر هم زنندگان امنیت و آرامش آنان میریزد.
وی اذعان داشت: شاید این موضوع تلنگری برای آنانی باشد که نسبت به این موضوع غافل هستند که امنیت داخلی کشور در نتیجه مبارزه همین شهدا با اشرار و مخلان امنیت حتی در همین خیابانها و کوچههای شهرهاست که ما راحت در آنها قدم میزنیم و تبیین و قدردانی از مقام شهدای نظم وامنیت حس امنیت را چند برابر میکند.
آلهاشم گفت: چگونه ممکن است ترسیم ارزش جهاد مدافعان حرم با وجود شبهه افکنی برخی معاندان داخلی و خارجی ممکن شود اما تبیین امر همه فهم و ملموس تأثیر نیروی انتظامی و شهدای آن بر امنیت کشور بر زمین و مغفول بماند و هر چند آثاری در مورد این شهدا تولید و یادوارههایی را برای آنها اجرا میکنیم اما کافی نبوده و نتوانسته حق مطلب را ادا کند.
نماینده ولی فقیه در آذربایجانشرقی تصریح کرد: هر چند این وظیفه بر عهده خود معاونت اجتماعی نیروی انتظامی است اما حساسیت سایر بخشها و دستگاهها و آحاد مردم میتواند در تبیین جایگاه شهدای عرصه نظم و امنیت مؤثرتر باشد، چرا که این شهدا مظلومند و باید برای یادآوری رشادت و فداکاری آنها در مسیر تأمین امنیت کشور تلاش کنیم و چنین یادوارههایی یکی از راهها برای رسیدن به این هدف است.