فریدون فاطمی در حاشیه افتتاح آثار و دست ساختههای آموزش دهندگان و سواد آموزان تحت پوشش حوزه نهضت سواد آموزی کهگیلویه در گفتگو با مهر، افزود: به مناسبت گرامیداشت هفته سواد آموزی، دست ساختههای سنتی و غذاهای محلی و بومی در مرکز یادگیری محلی حضرت زهرا (س) دهدشت به نمایش گذاشته شد.
وی این نمایشگاه را بسیار با کیفیت و ارزشمند خواند و تصریح کرد: هر کسی از این نمایشگاه بازدید کند با بخشی از فرهنگ بومی در حوزه دست ساختهها آشنا میشود که هر کدام نمادی از فرهنگ بومی و اصیل ما را به نمایش میگذارند.
فاطمی پخت غذاها را بیانگر هنر دستی بانوان در حوزه آشپزی عنوان کرد و گفت: این نمایشگاه و آثار به نمایش گذاشته ظرفیت انتقال و آموزش این هنر را به دیگران دارد و قابلیت تولید در سطح گستردهتری را دارد تا زمینه اشتغال را فراهم آورند.
وی غذاهای سنتی کهگیلویه به لحاظ کیفیت و سلامت را بسیار ارزشمند دانست و خاطر نشان کرد: مواد تشکیل دهنده این غذاهای طبیعی، بومی از غنای ویتامینی خوبی برخوردار و با ذائقه مردم این منطقه سازگار هستند.
رئیس آموزش و پرورش کهگیلویه با اشاره به آموزش سواد آموزان به کمک آموزش دهندهها، بیان کرد: این بحث موضوعی است که در حوزه سواد آموزی پیگیری و در حوزههای مختلف، آموزش و مهارت را در کنار یادگیری سواد میبینند و از این رهگذر با کار آفرینی و درآمد زایی سطح و کیفیت زندگی خود را ارتقا میدهند.
فاطمی افزود: این نمایشگاه هرسال برگزار میشود و در سال قبل شهر دهدشت رتبه ممتاز استانی را در بین شهرستانهای استان کسب کرد.