به گزارش خبرگزاری مهر، حسن بختیاری روز سه شنبه گفت: در صورت پرداخت این میزان طلب، امیدواریم بتوانیم در بهبود شرایط بخشهای درمانی استان گامی برداریم و در این میان پرداختیهای بیمه سلامت در استان به روز است.
وی به تحتالشعاع بودن ساختارهای بهداشتی و درمانی استان زنجان طی ۲ سال شیوع کرونا اشاره کرد و افزود: در این دوران بسیاری از بخشهای بستری و اتاقهای عمل مراکز درمانی استان تعطیل شدند و عملاً بیمارستانهای استان، به کرونایی ها و به تناسب تنها برخی از بخشها به دیگر بیماران اختصاص پیدا کرده بود.
بختیاری با بیان اینکه پس از کنترل کرونا، به تدریج دیگر بخشهای بیمارستانها فعال شد، گفت: اتاقهای عمل فعالیت خود را دوباره آغاز کردند و اکنون عملهایی مانند گوش، حلق و بینی، چشم، آنژیوگرافی که در دوران کرونا تعطیل بود، انجام میشود.
وی با اشاره به افزایش قابل توجه آمار عملهای جراحی طی امسال نسبت به سال گذشته در استان زنجان، اضافه کرد: درآمد بیمارستانها نیز به تبع آن افزایش یافته و خدمترسانی به شهروندان بالا رفته است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان، یکی از مشکلات موجود را خرید نقدی تجهیزات مورد نیاز بیمارستانها عنوان کرد و گفت: زمانی که بیمار میخواهد از این تجهیزات استفاده کند، متأسفانه بیمه مبلغ را یک سال دیگر پرداخت میکند و جبران این موضوع خارج از توان دانشگاه علوم پزشکی زنجان بوده زیرا برای خرید تجهیزات وام گرفته شده است.