سیدحامد عاملی در گفتوگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: عقب ماندگیهای سالهای گذشته آثار زیانباری را در مسیر توسعه استان برجای گذاشته و ما تصمیم گرفتیم تا با جبران بخشی از این عقب ماندگیها به مسئولیت تاریخی خود به درستی عمل کنیم.
وی با تاکید بر بهرهگیری از تهاتر نفت در ارتقای زیرساختهای توسعهای اردبیل خاطرنشان کرد: سعی ما بر این است تا از ظرفیتهای قانونی بودجه به ویژه تهاتر نفت و فاینانس بانکی استفاده کنیم تا این پروژه عظیم ملی به سرانجام برسد.
رئیس شورای اداری استان اردبیل با بیان اینکه اولین تخصیص اعتبار از محل تهاتر نفت کشور به نام استان اردبیل رقم خورد، تصریح کرد: اردبیل پیشتاز بهرهگیری از تهاتر نفت برای ارتقای زیرساختهاست و در این راستا دولت نیز همسو با استانهای محروم نظیر اردبیل حرکت میکند تا بتواند بخشی از عقب ماندگیهای سالهای گذشته را در مناطق مختلف کشور جبران کند.
عاملی از توجه ویژه دولت سیزدهم و همراهی و مساعدت مسئولان در توسعه استان اردبیل خبر داد و بیان کرد: به منظور جبران عقبماندگیهای گذشته استان اردبیل مجوز تهاتر مستقیم نفت نخستین بار در بین استانهای کشور برای استان اردبیل اخذ شد.
وی ادامه داد: در این راستا از محل تبصره ۱۹ قانون بودجه امتیاز مهم تهاتر مستقیم نفت برای استان اردبیل اخذ و در گام نخست دستور تخصیص یک هزار میلیارد تومان اعتبار علاوه بر اعتبارات ملی، استانی و مصوبات سفر رئیسجمهور، برای ارتقای زیرساختهای مورد نیاز استان اردبیل صادر شد.
استاندار اردبیل گفت: با اخذ مجوز تهاتر مستقیم نفت با شرکتهای خارجی برای استان اردبیل که نشان از توجه ویژه دولت سیزدهم به استان بوده و در سایه وحدت و همدلی حاکم بر استان اردبیل تحقق یافت، زیرساختهای استان بهعنوان نیاز اصلی پیشرفت، تکمیل میشود.
عاملی اظهار کرد: با صدور مجوز این امتیاز بزرگ برای استان اردبیل و دستور تخصیص یک هزار میلیارد تومانی در گام نخست، پروژههای استان جانی دوباره میگیرند و علاوه بر تکمیل زیرساختها، امکان انجام پروژههای کلان نیز با توجه به تخصیص بودجه مناسب فراهم خواهد شد.
وی از تلاش برای جذب ۱۷ هزار میلیارد تومان منابع از محل تهاتر نفت خبر داد و خاطرنشان کرد: بخشی از اعتبارات استان اسناد خزانه است که هزینه کرد آن با یک سوم ارزش واقعی انجام میشود و ما تنها با تکیه بر منابع محدود سالانه میتوانیم پروژههای نیمه تمام را به سرانجام برسانیم.
عاملی تهاتر نفت را ظرفیت خوب برای تکمیل پروژههای نیمه تمام عنوان کرد و گفت: در نشستهای مکرری که در تهران و در سازمان برنامه و بودجه و وزارت راه و شهرسازی داشتیم تلاشمان بر بهرهگیری از ظرفیت ماده ۵۶ و تهاتر نفت است تا پروژههای مهم و زیربنایی استان به سرانجام برسد.
وی با بیان اینکه پیشنهاد کردیم ۱۷ هزار میلیارد تومان منابع از محل تهاتر نفتی استان اختصاص یابد تا سرعت اجرای پروژهها را بیش از گذشته شاهد باشیم، اظهار کرد: با جذب این منابع میتوانیم در تکمیل پروژههای نیمه تمام از تورم سبقت گرفته و شاهد به سرانجام رسیدن پروژههای متعدد باشیم وگرنه با منابع محدود سالانه نمیتوان این طرحها را به سرانجام رساند.