علیرضا جزءقاسمی در گفتوگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه یکی از دغدغههای حال حاضر شرکت آب و فاضلاب استان که از دیرباز گریبانگیر شرکت بوده، موضوع فرسودگی و قدمت بالای شبکه آبرسانی است، اظهار کرد: برای رفع این مشکل باید ۴۰ درصد شبکه توزیع آب زنجان بازسازی و اصلاح شود.
وی با یادآوری اینکه فرسوده بودن شبکه آبرسانی باعث شده است تا شاهد هدررفت آب نیز باشیم، تصریح کرد: آمار حاکی از آن است که میزان هدررفت آب در استان زنجان حدود ۳۰ درصد است که از این مقدار فرسوده بودن شبکه توزیع آب حدود ۱۲ درصد این هدررفت با به خود اختصاص داده است.
این مسئول با بیان اینکه به دلیل محدود بودن منابع تخصیص یافته به این شرکت، اولویت ما استفاده بهینه از منابعی است که در اختیار داریم، ادامه داد: یکی از منابع مورد نیاز حال حاضر برای اصلاح شبکه آبرسانی است اما اعتباراتی که به این منظور در نظر گرفته میشود، بسیار ناچیز بوده و جوابگوی اصلاح فرسودگی شبکه توزیع آب را نمیدهد.
جزءقاسمی با اشاره به اینکه انجام اصلاح شبکه توزیع آب برای مناطقی از استان خارج از نوبت انجام میشود، خاطرنشان کرد: مشکل اصلی در زمینه فرسودگی و قدمت بالای شبکه توزیع آب زنجان مربوط به هسته مرکزی شهر است که در همین راستا حدود ۳۵ کیلومتر از این شبکه طی سالهای اخیر اصلاح و بازسازی شده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان با یادآوری اینکه در برخی مواقع و به دلیل شرایط خاص منطقه، اصلاح شبکه توزیع آب به صورت دستی و بالاجبار در طول شب انجام گرفته است، افزود: یکی از اقداماتی که در این راستا جزو برنامههای اولویتدار شرکت به شمار میرود، بحث نضارت دقیق بر نحوه ایجاد شبکه آب شهرکهای تازه تاسیس است تا در آینده شاهد بروز مشکلاتی در این راستا نباشیم.
وی با تاکید بر اینکه اصلاح شبکه توزیع آب یکی از پرهزینهترین اقدامات بوده و نیاز به اعتبارات قابل توجهی دارد، ابراز کرد: تا به امروز و در هسته مرکزی شهر زنجان که با بیشترین فرسودگی شبکه آب مواجه هستیم، مناطقی چون بافت تاریخی بازار و کوچههای اطراف، خیابانهای زینبیه، ضیایی و اصغریه و نیز کوچههای فرعی آن و حسینیه اعظم انجام شده است.