به گزارش خبرگزاری مهر، حسین عباسنژاد با بیان اینکه ۹۰ درصد سفرهای دریایی دربنادر این استان به عنوان پایتخت سفرهای دریایی انجام میگیرد، گفت: ۳۹ فروند شناور با ظرفیت ۴ هزار و ۲۰۰ صندلی آماده جابهجایی مسافران و گردشگران از بنادر مرکز استان است.
وی با اشاره به اینکه هرمزگان در نیمه دوم سال پذیرای میلیونها مسافر دریایی است، ادامه داد: این تعداد شناور در مسیرهای دریایی بندرعباس به قشم و بالعکس، بندرعباس به هرمز، قشم به هرمز و بالعکس، بندرعباس به ابوموسی، قشم و لارک و بالعکس درحال رفت و آمد هستند.
مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان با بیان اینکه ۲ روز در هفته شناور در مسیر بندرعباس ابوموسی و بالعکس رفت و آمد میکند، گفت: درحال حاضر ۱۶ لندینگکرافت نیز با ظرفیت ۷۲۰ دستگاه خودرو به صورت ۲۴ ساعته در مسیر بندر پل به لافت و بلعکس خدماترسانی میکنند.
عباسنژاد افزود: در غربیترین مسیر استان (مسیرهای سهگانه چارک به کیش و بالعکس، آفتاب به کیش و بالعکس) نیز ۱۰ فروند لندینگکرافت در مسیر چارک به کیش - آفتاب به کیش و بلعکس فعال هستند.
وی با اشاره به روزانه ۶ سفر دریایی در مسیر سهگانه آخرین زمان سوار شدن مسافران و گردشگران از مسیر چارک و آفتاب با لندینگکرافت را هشت شب و خودروهای مسافری را تا غروب آفتاب اعلام کرد.
مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان در خصوص تماسهای اضطراری و مسیر و ساعت تردد شناورها نیز گفت: گردشگران و مسافران در شرایط اضطرار میتوانند با سامانه ۱۵۵۰ مرکز امداد و نجات دریایی و برای ساعت و تعیین مسیرها مرکز استان با شماره ۰۷۶۳۱۱۱ تماس بگیرند.
عباسنژاد با اشاره به آمادهسازی و ارتقای ایمنی شناورها در طرح سفرهای دریایی و گردشگری ابراز کرد: در راستای خدمترسانی و ایمنسازی سفرهای دریایی برای گردشگران و مسافران بازرسی از شناورهای مسافری و خودروبر به شکل مداوم در دستور کار بازرسان این استان قرار گرفته است.
وی اضافه کرد: بازرسی از شناورها در بخشهای موتورخانه و ماشینآلات، ایمنی دریانوردی، تجهیزات نجات جان و مبارزه با حریق و بررسی توانمندیهای پرسنل از شناورهای مسافری و حمل خودرو درحال انجام است.