به گزارش خبرنگار مهر، مهران فاطمی در نشست هم اندیشی با رؤسای انجمن های زرتشتیان استان یزد اظهار داشت: جامعه زرتشتیان یزد همواره نیک اندیش و خیراندیش بوده و در کمال صلح و آرامش منشأ خدمات بسیار زیادی در یزد بوده و هستند.
استاندار یزد با اشاره به برخی مسائل و دغدغه های مطرح شده در نشست توسط رؤسای انجمن های زرتشتیان عنوان کرد: پیگیری های لازم برای انجام هر چه بهتر فعالیت های مذهبی، دینی و پیشبرد سایر اقدامات و فعالیت های جامعه زرتشتیان استان انجام خواهد شد.
وی با اشاره به دغدغه های مطرح شده در زمینه «تمدید پروانه فعالیت انجمن زرتشتیان» بیان کرد: یکی از درخواست های استان ها افزایش اختیارات در زمینه صدور و تمدید مجوزها است تا از این طریق فرآیندهای موجود کوتاه تر شود.
استاندار یزد در بخش دیگری از سخنان خود به تشریح برخی از اقدامات، فعالیت ها و پیگیری های انجام شده از ابتدای استقرار دولت سیزدهم در استان پرداخت و گفت: آغاز فعالیت دولت سیزدهم با بلای بزرگ کرونا همراه بود؛ ویروسی که نظام آموزشی را تعطیل و فعالیت های اقتصادی را دچار مشکلاتی کرده بود.
وی با بیان اینکه در زمان فعالیت دولت سیزدهم، کشور در موج پنجم کرونا قرار داشت، گفت: در آن زمان، درصد پوشش واکسیناسیون در استان قریب به ۱۹ درصد بود اما در پرتو اقدامات تبیینی و پیگیری های انجام شده، درصد پوشش دوز اول واکسیناسیون به بالای ۹۰ درصد، دوز دوم به بالای ۸۵ درصد و دوز سوم به حدود ۴۵ درصد رسید.
استاندار یزد با بیان اینکه اقناع جامعه برای مدیریت مسائل مربوط به کرونا کار سختی بود، تصریح کرد: با توجه به اهمیت موضوع، جلسات ستاد ملی مبارزه با کرونا به صورت هفتگی به ریاست شخص رئیس جمهور و با حضور استانداران برگزار و متعاقب آن جلسات استانی این ستاد تشکیل و اقدامات لازم پیگیری می شد.
اخذ ۷۷۰۰ میلیارد تومان مصوبه و تزریق ۲۸۰۰ میلیارد تومان از آن رهاورد سفر اول دولت سیزدهم به یزد
فاطمی در ادامه به سفر رئیس جمهور به استان یزد در آذرماه سال گذشته اشاره کرد و افزود: در این سفر قریب به ۷ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان مصوبه اخذ شد که تاکنون حدود ۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان آن به استان تزریق و در پرتو آن بسیاری از پروژه های متوقف شده، احیا شد.
وی با بیان اینکه با تزریق اعتبارات مذکور استان یزد تبدیل به کارگاه بزرگ عمرانی شده است، خاطرنشان کرد: تعدادی از این پروژه ها افتتاح شده و تعدادی در دهه فجر و هفته دولت افتتاح خواهند شد.
استاندار یزد با اشاره به تلاش های استان جهت جذب کامل اعتبارات ابلاغی به استان، افزود: اجازه بازگشت یک ریال از اعتبارات به خزانه را ندادیم.
فاطمی در ادامه گریزی به اقدامات و فعالیت های دستگاه های استان جهت برگزاری نوروزی متفاوت در یزد زد و اظهارداشت: استان یزد در نوروز سال ۱۴۰۰ میزبان قریب به ۲۶ هزار مسافر بود در حالی که در پرتو کاهش محدودیت های کرونایی، در نوروز امسال بیش از یک میلیون گردشگر وارد استان شدند.
تعرض مکرر به خط اول انتقال آب از دغدغه های استان یزد است
وی یکی از دغدغه های استان را تعرضات مکرر به خط اول انتقال آب به استان دانست و گفت: خوسبختانه با ورود جدی دولت سیردهم به مسئله آب استان ها و اتخاذ تدابیر لازم امنیت این خط تامین شد.
استاندار یزد با اشاره به اجرای خط پدافندی آب یزد در طول یک سال اخیر و بیان اینکه اجرای خط مذکور به ۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داشت، گفت: با پیگیری صورت گرفته این خط از محل مسئولیت های اجتماعی مجموعه چادرملو و برای تامین آب یزد در مواقع پیک مصرف اجرا شد.
وی در ادامه به دو بارش سیل آسای استان در فصل بهار و تابستان اشاره کرد و افزود: با توجه به حجم و گستردگی این دو بارش به ویژه بارش فصل تابستان، مدیریت ابعاد مختلف سیل و خسارت های ناشی از آن زمان بر بود.
استاندار یزد همچنین به اتفاقات اخیر کشور و برگزاری جلسات متعدد برای مدیریت مسائل و عدم آسیب به اموال مردم و عمومی اشاره کرد و گفت: یزد تنها استانی است که از این نا آرامی ها بدون هیچ کشته و آسیبی به مردم عبور کرد.
تامین آب پایدار خواسته مشترک مردم استان یزد
فاطمی همچنین به رویکرد پیگیری حضوری مسائل و مطالبات استان در سطح ملی اشاره و خاطرنشان کرد: بر این اساس در روزهای دوشنبه و سه شنبه هر هفته به پیگیری مسائل استان در سطح دستگاه ها و وزارتخانه ها اختصاص داده شده تا شاهد تسریع در پیشبرد مسائل باشیم.
استاندار یزد در بخش دیگری از سخنان خود «تامین آب پایدار» فصل مشترک مطالبات عموم مردم استان در طول دهه های گذشته عنوان و خاطرنشان کرد: این آرمان و آرزوی دیرینه یزدی ها در جریان سفر حضرت آیت الله دکتر سید ابراهیم رئیسی به استان، بُعد اجرایی و عملیاتی به خود می گیرد.
وی با بیان اینکه این خط آبی به طول بیش از ۷۳۰ کیلومتر و قطر ۲ متر، ظرفیت انتقال ۲۰۰ میلیون متر مکعب آب را دارد، اظهارداشت: دولت برای اجرای این طرح در افق سه ساله تا سقف ۱۵۰ هزار میلیارد تومان اعتبار از محل حقوق دولتی معادن، تمهید کرده است.