نخستین کنگره بین‌المللی طب حکمت بنیان، با هدف گفتمان‌سازی نوین حِکمت بنیان در حوزه سلامت مبتنی بر تمدن اسلامی- ایرانی ۲۲ و ۲۳ دی ماه ۱۴۰۱ برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، نخستین کنگره بین‌المللی طب حکمت بنیان، با هدف گفتمان‌سازی نوین حِکمت بنیان در حوزه سلامت مبتنی بر تمدن اسلامی- ایرانی به منظور بهبود و تعالی خدمات سلامت ۲۲ و ۲۳ دی ماه ۱۴۰۱ با حضور وزیر بهداشت، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، رئیس سازمان نظام پزشکی کشور در سالن همایش‌های بیمارستان فرهیختگان برگزار می‌شود.

در این همایش که بیمارستان مسیح دانشوری با همکاری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‌کند، سخنرانان و صاحبنظران ایرانی و خارجی به واکاوی و تبیین ابعاد مختلف طب حکمت بنیان می‌پردازند و از محورهای این همایش می‌توان به مبانی طب حکمت بنیان، پژوهش در طب حکمت بنیان، تبارشناسی تاریخی طب حکمت بنیان، آموزش و تربیت در طب حکمت بنیان، جلوه‌های عرفانی و هنری در طب حکمت بنیان، تعالی بخشی مدیریت بیمارستانی درطب حکمت بنیان، فرهنگ عمومی و جامعه شناسی سلامت در طب حکمت بنیان اشاره کرد.

نقش سلامت دیجیتال در طب حکمت بنیان

اما بهره‌گیری از فناوری‌های نوپدید با رویکرد حکمت‌بنیان در پزشکی موضوع چالش‌برانگیزی است که دکتر سیدمهدی حسینی، کنشگر حوزه سلامت هوشمند در این همایش به آن می‌پردازد و درباره «نقش سلامت دیجیتال در طب حکمت بنیان» سخنرانی می‌کند.

حسینی در تشریح این موضوع گفت: در زیست بوم خدمت دهندگان وخدمت گیرندگان، محوریت انسان با حفظ کرامت، منزلت و احترام متقابل شرط اصلی و اساسی کسب وکارهای اخلاق محور است که ضمن ایجاد ارزش و مطلوبیت برای دینفعان، تولید ارزش اقتصادی را نیز بدنبال دارد. در بیمارستان‌ها و مراکز ارائه خدمات درمانی، بواسطه اهمیت جان انسان‌ها این مهم، جایگاه ویژه ای پیدا می‌کند.

وی افزود: در همین راستا برای ارائه خدمات درمانی بیمار محور، با در نظر گرفتن جایگاه، منزلت کرامت بیماران و کادر درمان، رویکرد «سلامت دیجیتال» با فراهم کردن و ارائه خدمات درمانی یکپارچه هوشمند، در «سفر بیمار»، امکان ویژه‌ای بشمار می‌آید.